Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

TOHMA’YA ELAZIĞLI İMZASI

.  Ziver Holding Malatya-Sivas Karayolu Karakaya Barajı üzerinde stratejik konumda bulunan 517,5 metre uzunluğundaki ileri mühendislik teknolojilerinin kullanıldığı Tohma Köprüsü'nün yapımını tamamladı.

Lojistik açıdan çok  önemli bir yere sahip olan  köprünün açılışı, bugün yapılacak.  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun katılacağı açılışa , Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise telekonferans sistemi ile bağlanacak.

“Tohma Köprüsü Stratejik Özellik Taşıyan Bir Köprüdür”

 Stratejik konumu itibariyle ülkemizin en önemli projelerinden biri olarak gösterilen Tohma Köprüsü ile ilgili açıklamalarda bulunan hemşerimiz Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci, yapılan köprünün 16,5 metre genişliğinde ve 517,5 uzunluğunda olduğunu belirtti.

 Demirci, “Köprü ileri mühendislik teknolojileri kullanılarak itme-sürme sistemi ve çelik yapı olarak dünya mühendislik literatüründe önemli bir yer alacak.

Köprü inşaatında 2 bin 700 ton çelik, 12 Bin metreküp beton ve 4 bin 360 fore kazık kullanılmıştır.

Tohma Köprüsü Karakaya Barajı üzerinde olması hasebiyle stratejik özellik taşıyan bir köprüdür. Ulaşım arteri açısından Sivas’ı, Erzincan'ı ve Erzurum'u, doğu bölgesini, Malatya'ya bağlayan ve Malatya ile birlikte diğer güney illerini bağlayan stratejik konumdadır.

Köprünün açılışına Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız  Adil Karaismailoğlu  bizzat katılacaklar.

Cumhurbaşkanımız ise  telekonferans sistemi ile  açılış törenimize bağlanacaktır.

Ziver Holding olarak Türkiye de hep en iyi projeleri tamamlamanın mutluluğunu yaşıyorum.

Tohma Köprüsü de bunlardan biri. Ülkemize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol