Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

TOKİ’NİN SUYU KARAÇALIDAN

 TOKİ Mustafapaşa Mahallesi’nde Karaçalı Çeşmesi’nden inşaata hortum çekti. Karaçalı çeşmesinden hortum ile inşaata su taşınması vatandaşlar tarafından  ‘TOKİ suyumuza göz dikti’ şeklinde yorumlandı

TOKİ’nin karaçalı çeşmesinin suyunu çektiği hortum vasıtasıyla inşaat alanında kullanması Mustafapaşa Mahallesi’nde yaşayan vatandaşları isyan ettirdi.

Suyun vatandaşların kullanımına sunulduğunu hatırlatan mahalle sakinleri inşaatın karaçalı suyunu kullanmasından dolayı mağdur olduklarını da ifade ettiler.

İşte halkın kullanması için yapılan ancak TOKİ’nin hortum ile inşaat alanına akıttığı karaçalı çeşmesi ile ilgili vatandaşların yaptığı değerlendirmelerin detayları… Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun deneyimini yaşayıp 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın.

 “ Su iki haftadır TOKİ inşaatına akıyor”

 TOKİ’nin bağladığı boru ile çeşmeyi gasp ettiğini dile getiren mahalle sakinleri yaşadıklarını şu şekilde anlattılar, “ TOKİ Ömer Sanaç Sokak’ta bulunan ve yıllardır mahallelilerimize hizmet veren karaçalı çeşmemizden hortumla hat çekti. 

Vatandaşların kullanması gereken bu su tam iki haftadır sürekli bir şekilde TOKİ inşaatına akıyor. 

İnşaatın bütün su ihtiyacı karaçalı çeşmemizden sağlanıyor.  Konuyu Elazığ Belediyesi’ne iletmemize karşın belediye yetkilileri bizimle ilgilenmediler.

TOKİ’nin vatandaşın hakkı olan bu suyu haksız bir şekilde kullanmasına göz yumdular” dediler

TOKİ’den komik savunma Çay Yapıyorlarmış

Vatandaşlar TOKİ’nin karaçalı çeşmeden çektiği hat ile yoğun su gerektiren beton ve şap işlerini yaptığını iddia ettiler. Hortum hattı nedeniyle zaman zaman TOKİ inşaatında çalışan işçilerle ve yetkililerle karşı karşıya geldiklerini de vurgulayan vatandaşlar yetkililerin duyarsızlığı nedeniyle mağdur olduklarını kaydettiler.

 TOKİ yetkililerine yaklaşık 50 metreyi bulan hortumla ne yaptıklarını sorduklarını da kaydeden vatandaşlar TOKİ yetkililerinin kendilerine bu suyu sadece çay yapmak için kullandıklarını söylediğini belirtti. Vatandaşlar hortum ile ilgili iddialarını yenileyerek TOKİ’nin vatandaşın suyuna göz diktiğini yetkililerin de bu durumu görmezden geldiğini kaydettiler.

Çeşmelerini TOKİ nedeniyle kullanamadıklarını vurgulayan vatandaşların tek temennisi ise TOKİ’nin çeşmeye bağladığı hortumu kaldırması oldu.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol