Öne Çıkanlar SAĞLIK BAKANLIĞI TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİNİN TARİHİ BELİ OLDU DERBİNİN GALİBİ Doğukentte 6 Puanlık Maç! Savunma Sanayi Başkanı  BordoBeyazlı Temsilcimiz Elazığspor

Bu haber kez okundu.

Toplu Taşıma Anaçları Hafta Sonu Hizmet Verecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması getirilmişti. İçişleri Bakanlığı'nın 81 ile gönderdiği genelgede, sokağa çıkma kısıtlaması süresince üretim, imalat, tedarik ve lojistik zincirlerinin aksamaması, sağlık, tarım ve orman faaliyetlerinin sürekliliğini sağlamak amacıyla belirtilen yerler ve kişilerin kısıtlamadan muaf olacağı açıklandı.

Kısıtlamadan muaf olan vatandaşlar sokağa çıkma yasağı öncesi çalışma izni almaları gerekiyor. Çalışanlar çalışma belgeleri ile işyerlerine gidebilecek. Çalışma belgeleri e devlet sistemi üzerinden temin ediliyor.

TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI HİZMET VERECEK

Elazığ Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şevket Toraman, hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamadan muaf olan vatandaşlara ulaşım hizmeti verilmesi amacıyla hafta sonu toplu taşıma araçlarının hizmet vereceğini açıkladı.

Başkan Toraman, kentte minibüs ve taksilerin hizmetlerini sürdüreceğini belirterek, "Toplu taşıma araçlarının güzergahları aynı şekilde olacak.

Ancak minibüslerin hareket saatlerinde farklılıklar olabilir. Hafta içinde olduğu gibi sık aralıklarla olmasa da hafta sonunda da ulaşım hizmeti verilecek:

Minibüslerin hareket saatleri durak başkanlıkları tarafından belirlenecek" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol