Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

TORAMAN'DAN BAYRAM TRAFİĞİ UYARISI

Ramazan Bayramı öncesinde yola çıkacak sürücüleri uyaran Elazığ Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şevket Toraman, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerektiğini anımsattı.

TORAMAN: VATANDAŞLARIMIZ ARAÇLARININ MUHAKKAK VE MUHAKKAK KONTROLLERİNİ YAPTIRSINLAR

Başkan Şevket Toraman, “Hıza devamlı sürat yapmamaya gayret göstereceğiz. Kendi kontrolümüzde olsun. Yola çıkmadan aracımızın bakımını yaptırmamız gerekiyor. Şehir içinde faaliyet gösteren toplu taşıma, ticari taksi ve öğrenci servisleriyle ilgili bunların her türlü tedarikler; şehirler arası çalışan kamyonetçi arkadaşlarımız araçlarının her türlü ihtiyaçlarını devamlı kendi kontrolleri altına yaptırmışlardır. Bunun dışına da şehirlerarasına çıkacak bayrama gidecek vatandaşlarımız araçlarının muhakkak ve muhakkak kontrollerini yaptırsınlar. Daha sağlıklı bir güvenceli bir şekilde gidecekleri bir yere ulaşırlar” ifadelerini kullandı.

TORAMAN: EN ÖNEMLİ KONULARDAN BİRİ HIZ VE EMNİYET KEMERİ

Başkan Toraman, “Bayram tatili olması sebebiyle artık il dışına çıkacak, bayramlaşmaya gidecek vatandaşlarımız tabi ki trafik kurallarına uygun bir şekilde uymaları için ellerinden gelen gayreti sarf etsinler. Trafik kuralları denildiği zaman en önemli konulardan biri hız ve emniyet kemeri. Emniyet kemeri uygulamasının haricinde; uymayanları uymaları için uyaracağız. Arabanın içerisinde en büyük bizim güvencemiz emniyet kemeridir aracın içerisinde. Biz bunlara şehirlerarası değil şehir içinde dahil emniyet kemerine dikkat etmemiz gerekecek” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol