Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

TORAMAN; ELAZIĞLI HEMŞERİLERİMİN YENİ YILI KUTLU OLSUN

Elazığ Valiliği görevine başladığım günden bu yana desteklerini her zaman yanımda hissettiğim ve bu güçle hizmet etmekten büyük mutluluk duyduğum, her şeyin en iyisine ve en güzeline layık olan kıymetli Elazığlı hemşehrilerimle yeni yılda da İlimiz adına güzel hizmetler yapmak,  her yönüyle kalkınmış bir Elazığ inşa etmek için el birliğiyle çalışacağız.

​Bilindiği üzere tüm dünyayı etkisi altına alan Covid virüs salgını başta olmak üzere, 24 Ocak’ta  meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem felaketi nedeniyle İlimiz zor günler geçirdi. Devletimizin ve halkımızın samimi gayretleriyle yaralarımızı sarmaya çalıştık. Deprem sonrasında Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca ilimizde 20.715 afet konutu projesi hayata geçirildi. Bu konutlardan geçici kabul aşamasına gelen 18.133 konutun 15.890’ı hak sahiplerine teslimi yapıldı. 2022 yılında da kalan hak sahibi vatandaşlarımız yuvalarına kavuşacaktır. Deprem sürecinde yakın ilgi ve alakalarını esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN başta olmak üzere İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU  ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat KURUM’a şükranlarımı sunuyorum. 

Bu vesileyle yeni yılın her türlü sıkıntılardan uzak, tüm dünyada barışın, huzurun hâkim olduğu, bir yıl olması temennisiyle ülkemize, milletimize, tüm insanlığa huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini diliyor halkımızın yeni yılını en kalbi dileklerimle kutluyorum.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol