Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk elazığdanhhaberler toki kentsel dönüşüm can kaybı yerelhaber yenıufuk yeniufuk gazetesi

Bu haber kez okundu.

TRABZON’DA ELAZIĞLILAR BİR ARAYA GELDİ

Kuruluş çalışmalarını tamamlayan dernek üyeleri iftar programında bir araya geldiler.

Resmi başvuru aşamasında olan derneğin başkanı Fatih Mehmet Beyazoğlu, düzenlenen iftar programında Elazığlıları bir araya getirdi.

"GELENEKSEL HALE GETİRECEĞİMİZ BİR ORGANİZASYON YAPTIK"

Başkan Beyazoğlu, Trabzon’da yaşayan çeşitli meslek gruplarında görev yapan Elazığlılar olarak bir araya geldiklerini söyleyerek , “Resmî başvuru aşamasında olduğumuz kurucu başkanını benim olduğum (Fatih Mehmet BEYAZOĞLU) dernek faaliyetlerimiz bir süredir başlamış olup dün akşam da Trabzon’da yaşayan çeşitli meslek gruplarında görev yapan Elazığlılar olarak yaklaşık 50 kişi bir araya gelerek iftar programı yaptık Tiski genel müdürümüzün  Ali Tekataş' ın desteklerinde birlik beraberlik içinde iftar programı gerçekleştirdik.

Devamında burada bulunan Elazığlı künefeci Ferhat usta isimli işletme sahibi Ferhat Altunbay ve Sezgin Saray' ın işletmesinde çay sohbetimizi yapıp geleneksel hale getireceğimiz bir organizasyon yaptık.

Genel mevcut olarak şuan 75 kişiyiz ailelerimiz dahil bu sayı tabiki artıyor kişiyiz ilerleyen süreçte  üye sayımızı 500 kişi kadar öngörüyoruz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol