Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yerelhaber yenıufuk yeniufuk gazetesi

Bu haber kez okundu.

Transfer tahtası açılacak mı?

17 Haziran'da başlayan Futbolda 1. Transfer ve Tescil Dönemi olarak adlandırılan Yaz Transfer Dönemi 8 Eylül Çarşamba günü saat 00.00 itibariyle sona erecek. Transfer tahtası 3 yıldır kapalı olduğu için kadrosuna takviye yapamayan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, ara transferin son gününde Serkan Çayır başkanlığında girişimlerine devam edecek.

Daha önce 10 Haziran'da başlayıp, 1 Eylül günü biten transfer sezonu TFF ve Kulüpler Birliği'nin kararıyla 17 Haziran'da başlayıp, 8 Eylül'de bitmesi ve fırsat transferlerinin önünün açılması amacıyla bu tarihe uzatılması kararlaştırılmıştı.

ARA TRANSFER DÖNEMİ NE ZAMAN?

Ara transferi ya da diğer ismi ile Ocak transfer dönemi 5 Ocak 2022'de başlayıp, 1 Şubat 2022'de olması planlanıyor. Ancak tam karar TFF tarafından yapılacak toplantının sonrasında verilecek.

*SIKINTILI SÜREÇ DEVAM EDİYOR...

1.Transfer ve Tescil Döneminin sona ermesine sayılı saatler kala Serkan Çayır Başkanlığı’ndaki Yönetim Kurulu transfer tahtasının açılması hususunda çalışmalarını sürdürüyor. Bu konuda görüşmelerini sürdüren Serkan Çayır ve yönetim kurulu arkadaşları 54 dosyayı kapatmak için çabalarını sürdürüyor. Lakin bir çok futbolcu imza vermekte sıkıntı çıkartıyor. Başkan Çayır'ın Elazığspor'dan alacağı olan oyuncuları ikna etmek için son kez görüşüme yapacak.

B PLANI...

Transfer tahtasını açmak için yoğun mesai harcayan Başkan Serkan Çayır ve kurmaylarının tahtayı açamaması halinde ikinci bir B Planı var. 8 Eylül Çarşamba günü mesai bitiminde sona erecek 1.Transfer Tescil Dönemi'nde tahtayı açamama durumunda Başkan Çayır'ın, Yiğitcan Erdoğan, Kadir Bekmezci, Fırat Sefa Öncü ve Ahmet Burak Solakel'i takıma geri çağıracağı ve Ara Transfer Dönemi'ne kadar mevcut futbolcularıyla yola devam edeceği spor servisimize gelen bilgiler arasında.

*ÇAYIR; "ÇALIŞMALARIMIZI SON DAKİKAYA KADAR SÜRDÜRECEĞİZ..."

Elazığpor’da kapalı olan transfer tahtasının açılması için girişimlerin ve görüşmelerin devam ettiğini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Çayır” Önümüzdeki en büyük sıkıntı transfer tahtası. Bu konuda çalışmalarımızı son dakikaya kadar devam ettireceğiz. Zor ama biz de bu zorluğu aşmak için çaba gösteriyoruz.” dedi

Ligde genç oyunculardan kurulu bir takımla mücadele verdiklerini belirten Başkan Serkan Çayır, geçen yıl takımın kadrosunda yer alan bazı isimlerin tekrar Bordo Beyazlı takıma dönmesi için görüşmelerinin devam ettiğini belirterek” Bu takıma deneyim ve tecrübeleri ile katkı sağlayacak olan isimler ile görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Yine geçen sezon sonunda takımdan ayrılar bazı isimlerle görüşüyoruz. Bu isimler ile anlaşma zemini arıyoruz. İnşallah bu görüşmelerimiz olumlu sonuç verecek.” Dedi

Başkan Çayır “ Genç bir kadromuz var. Bu oyuncularımız ligde maç oynadıkça deneyim kazanacak ve bunun sonucunda da takımımızı belirli bir yere taşıyacaklar. Biz sadece bu takımı biraz zaman tanınmasını istiyoruz.” dedi.

ELAZIĞ KARAKOÇAN KAPATTI...

Mavi-Beyazlı Temsilcimiz Elazığ Karakoçan FK ise 1. Transfer Dönemi’ni oldukça hareketli geçirdi ve son gün öncesi rahat durumda. Temsilcimizin 1. Transfer Dönemi’nin son gününde transfer yapması beklenmiyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol