Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yerelhaber  elazığ yenıufuk yeniufuk gazetesi

Bu haber kez okundu.

TÜRK TARİHİ ŞAN VE ŞEREFLE DOLUDUR…

Elazığ İş Dünyası Olarak Kararı Telin Ediyoruz…

Başkan Arslan açıklamasında, ABD yönetiminin kararının Ermeni soykırım iftirasını gerçeğe dönüştürmeyeceğini belirterek, "Siyasi hesap ve popülist kararlarla tarih değiştirilemez. Tarihi gerçekleri çarpıtan bu karar, Türk-Amerikan ilişkilerine yarar değil zarar verecektir. ABD Başkanı Joe Biden, Ermeni lobisinin ve diasporasının baskıları ve iç siyaset hesapları ile 1915 olaylarına ilişkin bu açıklamayı yapmıştır. Oysa Türk tarihi dünya üzerinde her millete nasip olmayacak şekilde şan ve şerefle doludur. ABD NATO’nun en güçlü müttefiki olan iki ülke arasında tarihi gerçeklerin dışında Ermeni diasporasının baskısına yenik düşmüş ve ilişkileri onarılması güç bir noktaya taşımıştır.

ABD bu karar ile ne kaybedip ne kazanacağını iyi değerlendirmeli ve mantık ölçüleri içerisinde hareket etme durumundadır. 85 milyonluk nüfusu ile bugün bulunduğu coğrafyanın denge unsuru konumunda olan Türkiye böyle dayatmalara ve oldu-bittilere meydan verecek bir ülke değildir.

Bu düşüncelerle, Elazığ iş dünyası olarak, hükümetimizin atacağı ve alacağı her kararın sonuna kadar arkasında ve destekçisi olacağımızı belirtmek isterim” dedi.

ELAZIĞ TİCARET VE SANAYİ ODASI

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol