Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

TÜRKİYE BOKS ŞAMPİYONASI BAŞLADI

Sportif müsabakalar ve beraberinde getirdiği hareketlilik şehrimize yansıyor. 03-09 Eylül tarihlerinde İlimiz Fırat Üniversitesi Çok Amaçlı Spor Salonunda gerçekleşecek olan müsabakalara 61 ilden 133 bayan 409 erkek olmak üzere toplam 542 sporcu katıldı.

Açılış: İl protokolü, sporcular, antrenörler ve hakemlerin katılımı ile açılış seromonisi, saygı duruşu, İstiklal Marşının okunması, açılış konuşmalarının yapılmasıyla gerçekleşti.

Ayrıca Açılış seromonisinde Elazığlı sporcularımız geçtiğimiz günlerde vefat eden Milli Boks antrenörlerimizden Oral Arslan hocalarını unutmayarak hocaları adına pankart açtılar.

81 ili gezdim dolaştım. Zaman oldu çok şöhrete ulaştım. Çok ellerde çok işlere karıştım. Vatanın elleri çok güzel ama gakkoşlar diyarı Elaziz başka diyerek açlış konuşmasına başlayan Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp ÖZGEÇ" Öncelikle birkaç gün önce kaybettiğimiz aile dostum Milli sporcu Oral Aslan'a Allah'dan rahmet diliyorum.

Boks camiası olarak sporcu, antrenör, kulüp temsilcileri ile birlikte yaklaşık 800 kişi buradayız. 800 kişiyi ağırlamak çok kolay değil.

Heleki pandemi döneminde hiç kolay değil. Bizi sporcularımızı burada ağırlayan Elazığımızın en üst düzeydeki bürokratından enalttaki memuruna kadar herkese teşekkür ediyorum.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren," Sayın Başkan kıymetli hazirun Elazığ dörtbin yıllık kültüre sahip özellikle alt yapısıyla üst yapısıyla bir çok güzelliği ve zenginliği içinde barındıran ilimizi.

Tabi bu zenginlikler içerisinde sporun özelliklede boksun çok farklı bir yeri var. Yıllarca İlimizde özellikle Milli formayı giymiş Milli Bayrağımızı gönlere çekmiş ulusal ve uluslararası arenada çok kıymetli boksörler gelip geçti.

Gerçekten Federasyonumuzdada çok önemli görevler aldılar.

Elazığ da boksun çok önemli bir yeri var.

Bugün başkanımla birlikte Elazığ da ilk ziyaretimizi Oral Aslan abimizin evine yaptık.

Ben Başkanıma düşüncesinden ve nezaketinden dolayı teşekkür ediyorum. İlimize gelmiş olan bütün misafirlerimize ben hoş geldiniz diyorum.

Ben birkez daha buraya kadar gelmiş bize bu turnuvayı layık görmüş Federasyonumuza emeği geçen özellikle paydaş kurumlarımıza kurumum ve şahsım adına teşekkür ediyorum.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol