Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

Üçocak Değişiyor, Gelişiyor

Üçocak Belediye Başkanı Yılmaz Yegül, ilçede projelerin hayata geçmesi ile birlikte büyük bir değişim yaşandığını ve hizmetlerin aksatılmadan devam edeceğini belirterek, yapılan projelere destek olanlara teşekkür ettiklerini ifade etti.

Başak Yegül Üçocak - Arıcak arası grup yolu Beton Asfalt yapım çalışmasına yüklenici firma tarafından başlandığını belirterek, "Söz konusu yolun Güvenlik yolu ağına alınmasında, projesinin hazırlanmasında, ödeneğin tahsis edilmesinde emeği geçen başta İçişleri bakanımız Sayın Süleyman Soylu , bir önceki dönem Valimiz Sayın Çetin Oktay Kaldırım, il Alay Komutanımıza, Arıcak ilçemizin bir önceki Kaymakamı Sayın Şenol Öztürk, şu an görevde bulunan Kaymakam Sayın Muammer Sarıdoğan, il özel idaresi Genel sekteri ve Personellerine Elazığ Ak Parti Milletvekillerimize, bir önceki dönem Ak parti il başkanımıza, Ak Parti ilçe başkanımız Sayın Nadir Gülşen, özellikle bu yolun güvenlik ağına alınmasındaki fikirleriyle baş mimarlarından İl genel Meclis üyelerimiz Sayın M. Ali Aytekin ve Sayın M.Hanifi Coşkun’dan Allah razı olsun. Şahsım ve beldem adına teşekkür ediyorum” dedi.

KAYMAKAM SARIDOĞAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Arıcak Kaymakamı Muammer Sarıdoğan, Üçocak beldesinde yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek belde belediye başkanı Yılmaz Yegül’den bilgi aldı.

Üçocak Belediye Başkanı Yılmaz Yegül, İlçe kaymakamı Muammer Sarıdoğan’ın beldelerinde yapımı süren çalışmaları incelediğini ifade ederek, "Kaymakamımız Muammer Sarıdoğan, Üçocak Beldesinde Vatandaşlar ile bir araya geldi ve DSİ Bölge Müdürlüğü tarafından nehir kenarına yapılan kaya tahkimat çalışması ile Üçocak Belde Belediyesi tarafından yapılan, mesire alanı ve Hani ilçesine ulaşımı sağlayacak yapımı devam eden köprü çalışmalarını yerinde inceledi. Bölgede yapımı planlanan Projeler hakkında istişare etti, çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ederek beldeden ayrıldılar.” diye konuştu.


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol