Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı yeniufuk elazığyeniufuk elazığdanhhaberler yerelhaber  elazığ

Bu haber kez okundu.

“Udihindi” Koronavirüs’e de İyi Geliyor

Türkiye genelinde etkisini gösteren yeni tip Covid-19 salgını sonrası bağışıklık sistemini güçlendiren 'Udi Hindi' karışımına Elazığ’da rağbet çoğaldı.

Elazığ’da “Udihindi” satışını gerçekleştiren işletme sahibi Semih Temiz önceki yıllarda Udi Hindi bitki karışımını kimsenin bilmediğini son zamanlarda satışların hiç olmadığı kadar arttığını kaydetti.

“Udihindi” içerisinde udihindi kökü, çiçek balığı, harnup pekmezi, andız pekmezi, zencefil, zerdeçal, okaliptüs, karanfil gibi birçok faydalı bitkinin bulunduğunu ifade eden Temiz, “Kış aylarının enfeksiyon hastalıklarının tedavisinde bitkisel karışım olarak kullanılıyor. Malumunuz koronavirüsün boğazda yaratmış olduğu ve vücutta yaratmış olduğu enfeksiyonların aynı şekilde bitkisel olarak tedavi edilmesi mümkündür.

Vücutta bağışıklık sistemini güçlendirir ve boğaz enfeksiyonu, romatizmal hastalıklar gibi birçok hastalıklara faydası bulunuyor.  İçeriklerinde bulunanlar kesinlikle doğal olan bitkilerin özlerinden elde edilmiş olarak sunulmaktadır. Önceden “Udihindi” bitki karışımı satışları çok azdı. Koronavirüs hastalığı yayılmaya başladıktan sonra satışlarda artış oldu. Hastalık arttı. Virüse karşı bağışıklık sistemini güçlendirdiği için “Udihindi” karışımını herkese öneriyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol