Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi

Bu haber kez okundu.

ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN VETERİNERLİK FAKÜLTESİ’NDE İFTAR PROGRAMI

Ülkü Ocakları Elazığ İl Başkanlığı Fırat Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Teşkilatı, iftar programı düzenledi. Programa, Fırat Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Çalıcıoğlu, Fırat Üniversitesi akademisyenleri, Türk Eğitim Sen Elazığ Şube Başkanı Fatih Murat Taşkın, Ülkü Ocakları Elazığ İl Başkanı Reha Talha Aygen, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

İftar programında konuşma yapan Ülkü Ocakları Elazığ İl Başkanı Reha Talha Aygen; “Ülkü Ocakları Elazığ İl Başkanlığı olarak Fırat Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Teşkilatımızın iftar yemeğine katılım sağladık.

Fırat Üniversitesi teşkilatımızın yiğitleri ve kıymetli ülküdaşlarımız, Türk Eğitim-Sen Elazığ Şube Başkanımız, Veterinerlik Fakültesi Dekanı, sekreteri ve bölüm hocalarıyla helal soframızı paylaştık. Katılım sağlayan tüm ülküdaşlarımıza teşekkür ederiz.” ifadesinde bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol