Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

ÜNİVERSİTE NEFES OLMAYA DEVAM EDİYOR

Türkiye’nin en yeşil kampüslerinden birine sahip olan Fırat Üniversitesi geleceğe nefes olmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde, Harput Yerleşkesi’nde, 23 bin fidan toprakla buluşturulurken bu kez Rektörlük Kampüsü‘nde 23 bin fidan öğrencilerin katıldığı törenle toprakla buluşturuldu.

Geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes sloganıyla, Fırat Üniversitesi ve Orman Bölge Müdürlüğü‘nün ortaklaşa yürüttüğü ağaç dikim etkinliğine, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bilal Üstündağ, Prof. Dr. Soner Özgen, Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Fırat Üniversitesi Kadın Kolları Başkanı Hülya Göktaş, fakülte dekanları, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Ağaçlandırma etkinliği ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, her öğrenciye bir fidan etkinliği kapsamında; Harput Yerleşkesinde ve Rektörlük Kampüsünde ayrı ayrı 23’er bin adet olmak üzere toplamda; 46 bin fidanı toprakla buluşturduklarını söyledi. Rektör Göktaş, amaçlarının hem Fırat Üniversitesi’ni, Türkiye’nin en yeşil kampüsü haline gelmesini hem de Elazığ’a temiz bir nefes aldırmak olduklarını belirtti. Gerçekleştirilen etkinlikte, Fırat Üniversitesi akademik ve idari personelleriyle öğrenciler tek tek fidan dikti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol