Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

Uyuşturucu tacirleri Jandarma’dan kaçamadı

Jandarma kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele şube müdürlüğünce uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan istihbari çalışmalar sonucu K.A, E.Z. ve F.K. İsimli şüphelilerin Elazığ iline uyuşturucu madde getireceği bilgisinin öğrenilmesi üzerine Jandarma ekiplerince şüpheli şahısların kimlik bilgilerinin tespiti sonrasında kullandıkları araç yol kontrol noktasında durdurulması amacıyla operasyon planlanmıştır.

Şüphelilerin bulunduğu araç yol kontrol noktasında durmayarak kaçtığı ve İl Jandarma Komutanlığının B plan olarak aracın kaçabileceği değerlendirilerek yol güzergahında hazır bekleyen ekiplerce araç il merkezine girmeden durdurulmuştur. Araç ve şahısların dedektör köpek Kadeh ile yapılan araması sonucunda araca zulalanmış vaziyette 850 Gram kubar esrar maddesi ele geçirilmiştir. İl Jandarma Komutanlığınca şüpheli hakkında yasal işlem başlatılmıştır.

Ülkemizin birlik ve beraberliğine yönelik her türlü uyuşturucuyla mücadeleye kararlılıkla devam edilmektedir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol