Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

Uyuşturucuyu Peynir Bidonlarına Saklamış

Uyuşturucuyu Peynir Bidonlarına Saklamış

 Elazığ Emniyet Müdürlüğü peynir bidonlarıyla Elazığ’a uyuşturucu sokmak isteyen bir şüpheliyi yakaladı.

  Elazığ Emniyet Müdürlüğü’nden konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada peynir bidonları içinde 100 gram eroin ve 9.27 gram metamfetamin ele geçirildiği belirtildi.

Açıklamanın detaylarında ise şu ifadelere yer verildi; “Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’müzce, uyuşturucu ile mücadele kapsamında ilimiz genelinde meydana gelebilecek uyuşturucu madde kullanımı, ticareti ve sevkiyatının önlenmesine yönelik olarak; 15 Kasım 2021 tarihinde yapılan çalışmalar sırasında, ilimiz şehirlerarası otobüs terminalinde bir turizm firmasına ait yolcu otobüsünden, elinde peynir bidonları ile inen ve durumundan şüphelenilen,S.Ç. (31) isimli şüpheli şahıs ekiplerimiz tarafından durdurulmuş, şahsın yapılan üst aramasında herhangi bir suç unsuruna rastlanılmamış, ancak söz konusu peynir bidonları incelendiğinde; 2 parça halinde toplam 100 gr Eroin maddesi ve 1 parça halinde toplam 9.27 gr Metamfetamin maddesi ele geçirilmiştir.

Konu ile ilgili olarak yakalanarak gözaltına alınan S.Ç., tamamlanan işlemlerinin ardından sevk edildiği adli mercilerce Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçu’ ndan tutuklanarak ceza evine gönderilmiştir. ”denildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol