Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

"Vaka Sayılarının Düşüşünü Bekleyeceğiz!"

TÜFAD Elazığ Şube Başkanı Münir Yılmaz, Antrenörlerine yönelik olarak yapılması gereken ancak geçen yıl gerçekleştiremedikleri Eğitim Semineri ile ilgili olarak bu yıl nasıl bir çalışma yapılacağının da netlik kazanmadığını açıkladı.

 TÜFAD Elazığ Şube Başkanı Münir Yılmaz, Antalya’da Genel Merkez Yöneticileri ile birlikte Şube Başkanlarının katılımı ile genel bir değerlendirme toplantısı yaptıklarını belirterek şunları söyledi.

 “Biz Elazığ Şube Başkanlığı olarak geçen yıl gerçekleştirmek zorunda olduğumuz Antrenör Eğitimini yapamadık. Bu yıl yapılacak mı bunu da bilmiyoruz.

Antalya’da Genel Başkanımız ve diğer yöneticilerimiz ile birlikte yaptığımız toplantıda da net bir tablo oluşmadı. Çünkü ülkemizin Covid 19 ile mücadelesi sürüyor. Maalesef son aylarda ülke genelinde vakalarda bir artış söz konusu.

Bu artışın kontrol altına alınması amacıyla bazı tedbirler açıklandı ve uygulanmaya başlandı. Biz de bu süreç içinde yapılacak olan çalışmalarda vaka sayılarının düşüşünü bekleyeceğiz.

Ardından da Bilim Kurulunun yapacağı açıklamaları takip edeceğiz. Bu toplantıda da, şube Başkanları olarak giderlerimizi azaltmanın, gerekli tedbirleri alıp gelecekte neler yapabileceğimizi planlama noktasında  beklemeye geçeceğiz. Tabiki öncelikli dileğimiz ülkemizin bu virüs belasından kurtulması.Bunu başardığımız zaman kalan tüm çalışmalarımızı seri ve süratli bir şekilde yapabilme şansını bulacağız.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol