Öne Çıkanlar Bina işleri yaptırılacaktır Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK

Bu haber kez okundu.

VALİ TORAMAN’DAN 24 KASIM MESAJI

Toraman mesajında şu ifadelere yer verdi; “Değerli öğretmenlerimiz, dünyadaki en onurlu mesleklerin başında gelen öğretmenlik; emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen saygın bir meslektir.

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk, ‘Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz millet adını alma yeteneğini kazanmamıştır.’ diyerek, öğretmenlerin milletin geleceğini şekillendirmedeki etkin rolüne dikkati çekmiştir. Bu sebeple; Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşmasında, 2053 ve 2071 vizyonlarını hayata geçirmesinde öğretmenlerimizin çabalarının, emeklerinin çok önemli payı olacaktır.

Geleceğimizin mimarı olan öğretmenlerimizin, almış olduğu bu asli görevi layıkıyla yerine getireceklerine, genç nesillerin vatan bayrak sevgisi ve milli şuur içerisinde dünyayı iyi tanıyan, donanımlı, devletine ve milletine faydalı birer fert olacak şekilde yetişmeleri için, canla başla çalışacaklarına, büyük ve güçlü Türkiye hedefi için, bu kutlu yolda fedakârca yürüyeceklerine yürekten inanıyorum. 

​Bu duygu ve düşüncelerle başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete irtihal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anarken, tüm öğretmenlerimizin  Öğretmenler Günü’nü kutluyor; sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol