Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

Vali Yırık 23 Nisan Mesajı Yayınladı

Vali Yırık yayımladığı mesajda, “Aziz milletimizin tarihinde eşsiz bir kahramanlık örneği olan Kurtuluş Savaşımızı bizzat yürüten Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 101. yıl dönümünü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlarken coşkulu ve kıvançlıyız.

İstiklal mücadelemizin sembolü ve milli iradenin mekânı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi , “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir!” şiarıyla 23 Nisan 1920’ de kurulmuş ve tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olmuştur. TBMM’nin açıldığı bu özel günün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara bayram olarak armağan edilmesi, cumhuriyetimizin çocuklarımızın ve gençlerimizin omuzunda yükseleceğine olan inancının ifadesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere milli mücadeleye emeği geçmiş tüm kahramanlarımızı saygı ve rahmetle yâd ediyor, tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. ”dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol