Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi

Bu haber kez okundu.

Vali Yırık’tan 1 Mayıs Mesajı

 

Bütün çalışanların  1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan Vali Yırık,   “Büyük ve güçlü bir Türkiye hedefiyle helal rızık kazanmak için gece gündüz ter döken, ülkemizin refah düzeyinin yükselmesinde büyük pay sahibi olan işçi kardeşlerimizin “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü” kutluyorum.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de emeğin, dayanışmanın, birlik ve beraberliğin timsali olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, emeğe verilen değerin ve gösterilen saygının ifadesidir.

Türkiye, dayanışma içerisinde birbirine kenetlenerek refah seviyesi daha yüksek bir toplum olabilme inancıyla hareket eden insanların emekleriyle yükselmektedir.

Bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan, alın terini kutsal gören bir milletiz. İşçinin ücretini alın teri kurumadan önce ödeyiniz.” diyen bir peygamberin ümmeti olarak bu anlayışı hayatımıza rehber edinmiş bulunmaktayız.

Bu duygu ve düşüncelerle kamu ve özel sektörde görev yapan tüm işçi kardeşlerime başarılar diliyor, aileleriyle birlikte sağlık ve afiyet içerisinde mutlu bir yaşam temenni ediyorum. ”dedi

           

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol