Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

"Varsa Benden Daha İyisini Yapacak Olan Ben Hazırım!"

TFF 3.Lig 1.Grubun 12. Haftası'nda kendi saha ve seyircisi önünde Sakarya Ekibi Hendekspor'la 1-1 berabere kalarak puanları paylaşan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor'da Teknik Direktör Cafer Aydın, 2 puan kaybettikleri için üzgün olduklarını ancak alınan 1 puanın da kıymetli olduğunu belirtti.

Aydın, devre arasında transferin açılması gerektiğini de belirterek, “Alacağımız 4-5 oyuncuyla play-off bile oynarız” değerlendirmesinde bulundu.


90 dakika sonunda Bordo-Beyazlı Taraftarların istifa çağrılarına da cevap veren tecrübeli teknik adam Elazığspor’da en iyisini yapmaya çalıştıklarını belirterek; “Varsa benden daha iyisini yapacak olan, ben tribüne çıkıp amigoluk yapmaya hazırım” diye konuştu.


Şehrin kenetlenmesi gerektiğini belirten Elazığspor teknik direktörü Cafer Aydın,  “İlk devre kötü oynadığımız kötü oynadığımız dönemde golü bulduk.

Ama yine çok basit bir gol yedik.

Bireysel hata ile golü yedik buna çözüm üretemiyoruz.

İşin gerçeği ilk devre iyi bir top oynamadık.

İkinci yarı ise çocuklar çok iyi top oynadı.

Pozisyon üretemedik.

Son 15 dakika iyide bir baskı kurduk ama orada pozisyon üretmekte zorlandık.

İkinci yarıdaki oyundan genel olarak memnundum. Burada iki puan kaybettik ama aldığımız bir puan da kıymetli. İlerleyen haftalarda bir puanın bile kıymeti olacak” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol