Öne Çıkanlar yenıufuk yeniufuk gazetesi elazığyerelhaber DEPREM İstanbul teşekkür

Bu haber kez okundu.

VATANDAŞ MEMNUN MUŞ!

Komisyon Başkanı Sakarya milletvekili Recep Uncuoğlu Yukarı Demirtaş Köyünde yaptığı açıklamada, Çok güzel konutlarını yapıldığını ve vatandaşında memnun olduğunu ifade ederek, “ Türkiye Büyük millet Meclisi deprem risklerini azaltma komisyonu olarak, Elazığ ziyaretlerimizin ikinci günündeyiz çalışmalarımızda bu gün özellikle çalışma alanlarını, proje alanlarını ziyaret ediyoruz. Günün her anında izleyerek anını keyiflendir. Sürsürü 1 Sürsürü 2 Mahallelerimizde Abdullah paşa mahallesinde ki çalışmaları yerinde gördük. Son derece sosyal donatılarıyla kat planlarıyla inşaat kaliteleriyle, temel ve zemin yerleştirmeleriyle çok güzel konutlar yapıldığını vatandaşlarımızın da bu konuda memnuniyet yaşadığını da görmüş olduk. Ticari alanlar da planlanmış bu noktada çocuk oyun alanlarıyla, peyzajıyla gerçekten hem örnek bir şehircilik anlayışıyla ortaya koymuş, hem de depremden etkilenen hak sahibi olan tüm vatandaşlarımızın taleplerini ihtiyaçlarını en güzel şekilde karşılayacak, ticari manada da değerlenmiş proje alanlarını ziyaret ettik.” Dedi.

KOVİT AŞILARININ YERİNDE SAĞLANDIĞI KAPSAMLI BİR BARINMA ALANI

Komisyon Başkanı Sakarya milletvekili Recep Uncuoğlu Yukarı Demirtaş köyünde ki açıklamasında,” 20 den fazla kamu personelinin değişik alanlarda hizmet verdiği bütün vatandaşların sağlığı ve Kovit aşılarının yerinde sağlandığı kapsamlı bir barınma alanın olduklarını belirterek, “ Tabi burada çok büyük bir lojistik operasyon sonucu çok kapsamlı bütün ihtiyaçların düşünüldüğü, ısıtmasından alt yapısına diğer sosyal desteklerin de burada verildiği, sürekli güvenliği olan 20 den fazla kamu personelin burada değişik alanlarda hizmet verdiği bütün vatandaşlarımızın sağlığı ve Kovit aşılarının yerinde sağlandığı kapsamlı bir barınma alanındayız. Kura çekimini tamamlamış evlerinin de kısa zamanda teslim edilecek vatandaşlarımızın da taleplerini aldık burada. Elazığ’da 20 Binden fazla konut projelendirilip bunun yarıdan fazlası hemen hemen bitmiş teslim edilmiş durumda. Bu noktada biz diğer göreceğimiz proje alanları ile alakalıda yaptığımız ön incelemelerde çok kapsamlı, çok güzel  

İNŞALLAH ELAZIĞ BİR SONRA YAŞAYACAĞI DEPREMDE ÇOK DAHA HAZIRLIKLI OLACAK

Komisyon Başkanı Recep Uncuoğlu, yapılan konutlarla Elazığ’ın olası bir depreme daha güvenli ve hazırlıklı olduğunu ifade ederek, “ İnşallah Elazığ bir sonra yaşayacağı depremde çok hazırlıklı güvenli konut stokuyla, sağlıklı şehirleşmesiyle depreme dirençli kent projesiyle çok daha hazırlıklı olacağını bu günden söyleyebiliriz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah Elazığ bir dahaki depremlere çok daha hazır, çok daha güçlü bir şekilde yoluna devam ediyor. Cenabi Allah Devletimize zeval vermesin. Bu çalışma ziyareti bizim içinde çok faydalı oldu. Gerek orta hasarlı konutlar ile ilgili gerekse DASK’ın buradaki hasar tespitlerinin, çevre şehircilik Bakanlığının yaptığı hasar tespit çalışmalarıyla bazı çelişen durumlarla ilgili önemli veriler edindik. Bunu komisyon raporumuzda öneriler bölümünde çeşitli çözüm önerileri üreterek sunacağız.” Diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
VATANDAŞ MEMNUN MUŞ!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol