Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

Ve Tekoğlu imzaladı!

TY Elazığspor, Orhan Kaynak’tan boşalan teknik direktörlük görevi için Elazığlı çalıştırıcı Ümit Tekoğlu ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı. Genç Teknik adam için Elazığspor Tesisleri’nde imza töreni düzenledi. Tekoğlu ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalandı.

*ÖZTÜRK; “GÜZEL PROJELERİMİZ VAR ONAYLANDIĞI TAKTİRDE BİRER BİRER AÇIKLAYACAĞIZ.”

İmza töreninde ilk olarak konuşan kulüp başkanı Selçuk Öztürk, “Ümit hocamıza güveniyoruz ve kendisine inanıyoruz. Sezon sonuna kadar anlaşmaya vardık. Zaten Sivas Belediyespor maçına da hocamız takımımızı çıkardı. Sözleşme her iki taraf için de hayırlı olsun. Transfer tahtasının açılması konusunda %70’lik bir mesafe kat ettik. 5 Milyon TL gibi bir sıcak paraya ihtiyacımız var. Yeni bir hoca arayışında bulunduk ve tercihimiz Ümit Tekoğlu oldu. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Takımın yüzde yetmişlik bir kısmıyla anlaşmış durumdayız. Para kaynağı önemli bunun için Valimiz Sayın Erkaya Yırık ve Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları ile kontak halindeyiz. Güzel projelerimiz var onaylandığı taktirde birer birer açıklayacağız. Elazığspor’a verilmesi gereken benzinlik, Elazığ Belediyesi tarafından Verem Savaş’a verildi. Verem Savaş ise bir şahsa verdi ve şu an o benzinliği bir şahıs yönetiyor. Eğer bu benzinlik bizim olsaydı; aylık yaklaşık 500 Bin TL gelirimiz olacaktı. Bu yıllık 6 milyon TL gelirimiz olurdu. Ve kimseye muhtaç olmazdık.  Bugün 4-5 milyonluk parayı konuşuyoruz. Transfer tahtasının açılmasını benden çok kim ister” ifadelerini kullandı.

ÜMİT TEKOĞLU: “TAHTA AÇILSIN DİYE BİR İDDİAM YOK”

TY Elazığspor’un çiçeği burnunda teknik direktörü Ümit Tekoğlu ise, “Sivas Belediyespor maçına çok iyi hazırlandık futbolcularımızın özverisiyle. İnsanların galibiyet sonrası mesajları bizleri çok mutlu etti. Benim transfer tahtası açılsın diye bir iddiam yok. Açılsa tabi ki çok iyi olur ama açılmasa da bu bahanenin arkasına sığınmam. Bu armanın öyle ya da böyle yaşaması lazım. Bu günlerde bana inan, güvenen yönetimimize, çevreme ve tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Zor bir süreçteyiz ama paniğe gerek yok. Pendik maçından sonra yönetimimizle görüştük. Başkanımız Sivas Belediyespor maçına hazırlanmamızı istedi. Takımı yakından tanıyorum verilen mücadeleye inandığım için buradayım. Ve hazırım. Levent Eriş ve Orhan Kaynak hocalarımıza teşekkür ediyoruz. Kısa zamana diliminde elimizden ne geliyorsa yapacağız. Yönetimimizle ve alt yapı hocalarımızla istişare ettik 3 gün gibi kısa bir sürede hazırlandık. Emeği geçenlere huzurunuzda teşekkür ediyorum. Önceliğimiz Sivas maçıydı taktiksel çalıştık. Yorucu bir maçtı ama güzel bir sonuçla ayrıldık. Kulübe dair her şeyi konuştuk. taktiksel ve analiz anlamında herşeyi ele aldık ve sahada  gerekeni yaptık ve güzel bir sonuçla ayrıldık. Transfer tahtası başkanımızın yapacağı tasarrufa bağlı transfer tahtası açılırsa herşey farklı olur. Bizim için daha iyi olur. Açılmaz da biz elimizden geleni yapacağız. Bahanemiz yok…” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Tekoğlu, yarım sezonluk sözleşmeye imza attı.

Anahtar Kelimeler:
Ve Tekoğlu Imzaladı!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol