Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler türkiyede deprem yenıufuk yeniufuk gazetesi

Bu haber kez okundu.

"VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRECEĞİZ"

Elazığ Esnaf ve Sanatkârlar Karma Odası Genel Kurulu’nda 714 oy alarak başkanlığa seçilen Hakan Albayrak oy veren vermeyen tüm esnaflara teşekkür ederek, "Artık iş zamanı. Seçim sürecinde verdiğimiz sözleri yerine getirmek için çalışmalarımıza başladık. Rabbim bizleri utandırmasın." dedi. 

"Elazığ Esnaf Ve Sanatkârlar Karma Odası Başkanlığı olarak esnafımızın sorunlarını çözmek için göreve geldik."diyen Başkan Albayrak; esnafların sıkıntılarını bildiklerini, sorunlara çözüm bulunması noktasında gereken herşeyi yapacaklarını söyledi.

Esnafı terk edilmişlik durumundan kurtaracaklarını ve odanın gücünü hisseder hale getireceklerini kaydeden Albayrak; ""2022 Yılı Ocak Ayı'nın 15'inde yapılan seçimlerde bizlere oy veren, oy vermeyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Artık çalışma zamanı. Seçim döneminde verdiğimiz sözleri yerine getirme zamanı artık.

Bizim, kasap arkadaşlarımıza sözümüz vardı.

Onların sorunlarını çözmek için uğraşacağız. 

Kırtasiyeci arkadaşlarımıza sözümüzü yerine getireceğiz. Yılda bir kere Büyük AVM'lerde satış yaptırmayacağız.

Mermerciler Sitesi için uğraşacağız. Küçük esnaflarımız için AKSA'yla görüşme halindeyiz.

Elektrik indirimi almak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu anda hayata geçireceğimiz projelerimiz ilk etapta bunlar. Diğer projelerimizi de zamanla açıklayacağız inşallah."dedi.  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol