Öne Çıkanlar Arslan: İş Dünyası Olarak 2021 İçin Ümitli ve Heyecanlıyız 8inciye Hazırlanıyor az hasarlı YENİ KARAR İKİ TARİHİ ESER HAYATA DÖNDÜRÜLÜYOR

Bu haber kez okundu.

VERGİ ÖDEMELERİNDE SON GÜN

Elazığ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“2021 yılı, Emlak ve İş Yerlerine ait Çevre Temizlik Vergisi ile İlan ve Reklam Vergileri’ nin 2. taksit ödemeleri ,30 Kasım 2021 Salı günü mesai saati bitiminde sona erecektir. Mükelleflerin, cezalı duruma düşmemeleri için 2021 yılı Emlak Vergisi ve İş Yerlerine ait Çevre Temizlik Vergisi, İlan ve Reklam Vergisi 2. taksiti ile birlikte, 7256 sayılı yapılandırmanın 6. taksiti ve 7326 sayılı kanun kapsamında yapılan yapılandırmaların 2. taksitlerini ödemeleri gerekmektedir.

7326 sayılı kanun kapsamında yapılan yapılandırma taksitlerinden ilk iki taksitin süresinde ödenmemesi, ilk iki taksit süresinde tam olarak ödenmekle birlikte, bir takvim yılı içerisinde ikiden fazla taksitin ödenmemesi veya eksik ödenmesi durumunda ise yapılandırma bozulmuş sayılacaktır.” denildi.

Vatandaşlar; ödemelerini 30 Kasım salı günü saat 17.00’ye kadar Elazığ Belediyesi merkez binası, giriş katında yer alan veznelerden, belediye tahsilat gişelerinden, www.elazig.bel.tr internet adresi üzerinden, e-Belediye bölümünde yer alan Borç-Sorgula-Öde sayfasından ve e-Devlet üzerinden www.türkiye.gov.tr adresinden yapabilirler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol