Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi

Bu haber kez okundu.

"VERİLEN SÖZLERİN YERİNE GETİRİLMESİNİ İSTİYORUZ."

Sarayatik Mahalle Muhtarı Aytaç Şahinoğlu, mahallede yeşil alan sıkıntısı çektiklerini belirterek, “Mahallenin en büyük sıkıntılarından birinin sosyal alanın olmaması.”dedi.



Sarayatik Mahalle Muhtarı Aytaç Şahinoğlu mahallenin sorunları konusunda açıklamalarda bulundu.

Sarayatik Mahallesi'nde şuan en büyük sıkıntılarından bir tanesinin sosyal alanın olmaması olduğuna dikkat çeken Muhtar Şahinoğlu; "Hazineye ait, belediyeye ait olan bir arazimizin olmaması yüzünden mahallemize ne yeşil alan ne park alanı yaptırabiliyoruz ama mülkiyeti Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait olan istasyon caddesinde bir arsa vardı.

Burayı o zaman satışa çıkarmışlardı binalar AVM'ler yapacaklardı.

Biz çevre mahallerdeki muhtar arkadaşlar ile beraber STK’lar ile beraber burada bir basın açıklaması yapmıştık.

Buranın yeşil alan ve otopark olması için talepte bulunmuştuk.” dedi.

Mahalle sakinlerinin de yeşil alanın yapılması için dilekçe verdiklerini belirten Sarayatik Mahalle muhtarı Aytaç Şahinoğlu,  yetkililere seslendi.  

Şahinoğlu, “ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları 20 Kasım 2019 tarihinde il başkanları toplantısında Sayın Cumhurbaşkanımıza buranın bu mahallelerin ortak alanı ve trafiği rahatlatacağını yeşil alan olması için talebinde bulunmuştu.

Sayın Cumhurbaşkanımızın da bu konuya hassas olduğunu biliyoruz.

Hemen biran önce devredilmesini buranın yeşil alan ve otopark olması talimatını vermişti ancak iki buçuk yıl geçmesine rağmen halen daha Elazığ Belediyesi herhangi bir girişimde bulunmamış ne projesi çizilmiş ne de ihalesi yapılmış. Vatandaşlarımız sürekli muhtarlığa gelip dilekçe veriyorlar, gelip bizzat bize söylüyorlar.” dedi.



 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol