Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

Yalovaspor’a Elazığlı teknik adam…

3. lig temsilcimiz Elazığ Karakoçan takımının da yer aldığı grupta kümede kalma mücadelesi veren Yalovaspor’da teknik heyet değişikliğine gidildi.

Teknik sorumlu Hakan Macit’in alınan başarısız sonuçların ardından görevinden ayrılmasıyla birlikte takım Yalovaspor’u yakından tanıyan Elazığlı teknik adam Bayram Koçgündüz’e emanet edildi.

Bayram Koçgündüz, 2008-2009 sezonunda 3. Lig’de Yeşil-Kırmızılı ekiple şampiyonluk yaşamış ve takımı 2. Lige çıkartmıştı.

Çiçeği burnunda teknik adam, zor olanı başarmak için uğraşacaklarını belirterek; 10 gün içinde 3 önemli maça çıkacaklarını söyledi.

Bayram Koçgündüz, “Bizim için önemli olan 10 gün içerisinde oynayacağımız üç maç. Bu üç maçı 9 puanla kapayabilirsek; ben işin daha kolay olacağını, takımı daha iyi tanıyacağımı ve daha fazla verim alacağımı düşünüyorum. Onun için kısa sürede oynayacağımız maçlar bizim için çok önemli. 24 puan toplayabilirsek ligde kalırız, 1-2 maç kaybedersek iş biter” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol