Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

YAŞLI ÇİFTİ JANDARMA KURTARDI

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde,  İlçe Jandarma Komutanlığı’na yaşlı bir çiftin evde mahsur kaldığı ihbarı geldi. Ekipler, kar ve tipi nedeniyle ulaşım sağlanamayan Topaluşağı köyünden  karbonmonoksit gazından zehirlenen yaşlı çifte uzun uğraşlar sonucunda ulaşabildi. Bacaları çöktüğü için sobalarını yakamayan ve hipotermi tehlikelisi geçiren Mehmet ve Bahriye Topaloğlu yaşlı çifti donmaktan son anda İl Özel İdaresi ekipleri ile birlikte giderek kurtaran Mehmetçik, 112 sağlık ekiplerine teslim etti.

Yaşlı çift ilk müdahalelerinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Mehmetçik, 82 yaşında yalnız yaşayan kadını kurtardı

Jandarmanın ihbar hattına gelen bir başka çağrı üzerine harekete geçen Baskil Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı, olumsuz hava şartlarına rağmen sosyal çalışmalarına 7/24 saat sürdürüyor.  Karakol komutanlığına bağlı ekipler sorumluluk alanı içerisinde bulunan Şituşağı köyü Şükürhan mezrasında tek başına yaşayan 82 yaşında kadına ulaşılamadığı bilgisini aldı. İl Özel İdaresi ekipleri ile birlikte B.Ş.’ nin yaşadığı eve ulaşan jandarma, yaşlı kadını kurtararak ilçe merkezindeki akrabasına teslim etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol