Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi

Bu haber kez okundu.

“YAYA ÖNCELİĞİ KIRMIZIÇİZGİMİZDİR”

   “ÖZEL ÖĞRENCİLERDEN ÇOK ÖZEL DESTEK”
Bu doğrultuda İçişleri Bakanlığı’nın trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek amacıyla 81 ilde eş zamanlı olarak başlattığı “Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir” kampanyasına Elazığ Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün öncülüğünde Elazığ Abdullah Hakan Tangülü Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencilerinden destek geldi.


Proje kapsamında öğrenciler yaya güvenliğine dikkat çekmek amacıyla Çaydaçıra Mahallesi Şehit Üsteğmen Sami Çiftçi Bulvarı üzerinde bulunan yaya geçidine, kırmızı yol çizgisi çektiler.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR


Kampanyaya ilişkin açıklama yapan Elazığ Abdullah Hakan Tangülü Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Ahmet Yıldırım, hafif düzeyde zihinsel yetersizliği olan öğrencilere yönelik eğitim veren bir okul olduklarını ve Başkan Şerifoğullarıyla belediye ekiplerinin daima kendilerine destek verdiklerini belirtti.


Toplumsal duyarlılığı artırmak adına Başkan Şerifoğulları’nın anlamlı hizmetler gerçekleştirdiğini ifade eden Müdür Yıldırım, aileler ve öğrencileri adına Başkan Şerifoğulları’na teşekkür etti.


Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, belediye olarak sürücülerin trafikte yayalara karşı duyarlı olmalarını sağlamak, trafikle ilgili sorunlarını azaltmak ve Elazığ’ın trafikte bir huzur şehri olmasını sağlamak adına gerekli çalışmaların hızla hayata geçirileceği ve vatandaş-belediye işbirliği ile çalışmalara devam edileceği kaydedildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol