Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler  elazığ yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

“YENİ HİZMET BİNAMIZ İÇİN GÜN SAYIYORUZ”

Yılmaz,  yeni hizmet binasının bin 875 metre kare  kapalı alan üzerine 3 katlı olarak inşa edildiğini dile getirdi. Yılmaz,  Yurtbaşı’na şehrin en güzel hizmet binalarından birini kazandıklarını belirterek, hizmet binasının kısa sürede belde sakinlerinin hizmetine  sunulacağını ifade etti.

“Beldemize Güzellikler Katıyoruz”

Belde sakinlerine her geçen gün farklı bir hizmeti sunmak adına, gayret sarf ettiklerini belirten Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, konuyla ilgili olarak  yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Göreve geldiğimiz günden bugüne, beldemizin çehresini değiştirecek projeleri hayata geçirdik. Beldemizin, yollarının asfaltını kısa sürede yaparak modern bir belde görünümüne kavuşturduk. Yıllardır hayal edilen ama hayata geçirilemeyen, yeni hizmet binamızda artık sona geldik. Kısa bir süre sonra modern yapısıyla, yeni binamızda tüm birimlerimiz Yurtbaşı halkına hizmet sunacak.”

“Alt Yapı Şebekesi Yenilendi”

Belde için hayati önem arz eden alt yapı şebeke borularının değiştiğini ifade eden Başkan Yılmaz, sözlerine şöyle devam etti:

“Beldemiz içme suyu şebeke hattında, yenileme çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Asbest borular yerine, sağlıklı PVC borularla içme suyu sağlamak için  şebeke hattımızda çalışmalarımızı tamamladık. İnsan sağlığı için olmazsa olmaz projelerden olan, alt yapı çalışmalarını önemsediğimizi belirtmek istiyorum.”

Parklar Daha Güvenli Hale Geldi

Yurtbaşı Beldesi’nde bulunan parklarda çocukların gönüllerince eğlenmeleri adına ,oyun gruplarının zemininin kauçuk parkeyle kaplandığını belirten Başkan Yılmaz, önümüzdeki bahar aylarıyla birlikte yeni park alanlarını, beldeye kazandıracaklarını kaydetti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol