Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

YENİ NESİL ŞEHİRCİLİKTE TEKNOLOJİ: METAVERSE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılış konuşması ile başayacak olan Kongre’de, belediyeler arası fikir yarışması ve liselilerin araştırma projeleri ödülleri de sahiplerini buluyor.

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ev sahipliğinde düzenlenen 'Genç Dostu Şehirler Kongre ve Sergisi' Ankara ATO Congresium Kongre Merkezi’nde başladı.

24-25 Ağustos tarihlerinde gerçekleşen Kongre’nin açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılıyor.

Kongre çerçevesinde Genç Dostu Şehirler Fikir Yarışması ile Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nın galipleri de ödüllerini alacak.

Dünyanın AR tabanlı ilk Metaverse uygulaması: GOART METAVERSE Sergide Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı pavilyonunda yer alan Roof Stacks, GOART METAVERSE ve oyunları ile katılıyor.Boşalma numaraları, hatları için çevirin ve hemen konuşun. çevirin ve hemen konuşun.

Bilişim Vadisi’nin ilk şirketlerinden biri olan Roof Stacks’in imza attığı GOART METAVERSE, artırılmış gerçeklikle kullanıcılarını zamanda yolculuğa çıkarıyor.

Zaman kapısından geçen kullanıcılar, mobil telefon veya tablet aracılığıyla kültürel miras alanlarının tarihine tanıklık etme fırsatı yakalıyor.

Facebook, Amazon gibi dünya teknoloji devlerinin yatırım yapmaya başlayacağını yeni duyurduğu metaverse, Roof Stacks şirketi tarafından GOART METAVERSE olarak 4 yıl önce AR-GE çalışmalarına başlanan ve uygulama mağazalarında yerini alan dünyanın ilk AR tabanlı çalışan metaverse uygulaması olma özelliği taşıyor.

Roof Stacks’in mobil oyun şirketi Roof Games tarafından çıkarılan ve çıkarılmaya hazır olan mobil oyunlar da sergide kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol