Öne Çıkanlar Bina işleri yaptırılacaktır KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret

Bu haber kez okundu.

Yeni Stadyum Çalışmaları Devam Ediyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kontrol Mühendisleri, Elazığ Emniyet Müdür Yardımcısı Birol Terzi ve Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet EREN ile Spor Şube Müdürü Alaaddin Özdemir yapımı devam eden Yeni Şehir Stadyumu'nda  incelemelerde bulundu...

Toplamda 128 Milyon 368 Bin TL’ye mâl olacak Elazığ Yeni Şehir Stadyumu’nda yaşanan ilerleme ile gelecek sezon için maçları oynamaya hazır hale getirilmesi gayreti, yapılan stadın tribün kısımlarındaki çalışmalar ile tamamlandığında ilimizin güzel bir stada kavuşacağının görüntüsünü ortaya koyuyor. 20 Bin seyirci kapasitesine sahip olacak Elazığ Yeni Şehir Stadyumu’nun 2021 Yılı Ağustos ayında tamamlanması hedefleniyor. Tamamlandığında bir kompleks halinde hizmet vermeye başlayacak olan Elazığ Yeni Şehir Stadyumu’nda, ticari alanların yanı sıra otopark, spor salonu, kafeterya ve mağazalar gibi sosyal donatı alanları da yer alacak.

Stadyumda devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, " Stadyumun Kuzey cephesinde dış cephe prekast kaplama işlerine başlandı. Betonerme işi yüzde yüz tamamlandı.

Çelik işinin ise yüzde sekseni tamamlandı.

Toplamda elli iki olan makaslardan şuanda yedi tanesinin montajı yapılmış durumda önümüzdeki hafta içerisinde makaslardan on tanesinin daha montajının yapılması planlanıyor. Duvar işlerinin ise stadyumda yüzde sekseni, spor salonunda ise yüzde doksan beşi tamamlandı. Önümüzdeki hafta spor salonun duvar işlerinin de tamamının bitirilmesi planlanıyor." dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol