Öne Çıkanlar Arslan: İş Dünyası Olarak 2021 İçin Ümitli ve Heyecanlıyız az hasarlı YENİ KARAR 8inciye Hazırlanıyor İKİ TARİHİ ESER HAYATA DÖNDÜRÜLÜYOR

Bu haber kez okundu.

“Yerel Basının Hakkını Koruyacağız!”

Urfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı ve Urfanatik Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tahir Gülebak, Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı ve aynı zamanda Günışığı ve Yeni Ufuk Gazetesi İmtiyaz Sahibi M.Nafiz Koca’yı ziyaret etti. Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semih Erdem’de, Gülebak’a eşlik etti.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Urfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı ve Urfanatik Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tahir Gülebak, Basın camiasının içinden gelen biri olarak, Günışığı Gazetesi’nin yanı sıra bölgede hizmet veren bütün gazetelerin sorunlarını İstanbul’a taşıyacaklarını belirtti.

Yerel basının  sorunlarının ne olduğunu, neler yapılması gerektiğini, Basın İlan Kurumunda hakların nasıl kaybolduğunu gündeme getirmek için güçlerinin yettiği kadarıyla mücadele edeceklerini aktaran Gülebak; “Basın İlan Kurumumuzun seçimi var. Bizde sevdiğimizi dostlarımızı ve kardeşlerimizi tek tek ziyaret edip, onların gönüllerini fethetmeye çalışıyoruz.

Doğuda bir ilk olarak Basın İlan Kurumunun bir temsilcisi olarak bizde bu yola çıkmış bulunmaktayız. Ziyaretlerimiz kapsamında özellikle Günışığı ve Yeni Ufuk Gazetemizi ziyaret ettik.

Nafiz bey nezdinde ben tüm çalışanlara ve personele teşekkür ediyorum. Güzel ağırladılar bizi. Yanımızda olduklarını belirttiler.

Bende bizlere verdikleri destekten dolayı başta Nafiz Bey’e ve Günışığı ve Yeni Ufuk Gazetesi’ne teşekkür ediyorum.

Biz Ş. Urfa Çalışan Gazeteciler Derneği olarak bizlerde Günışığı Gazetesi’nin İstanbul’da ki bir temsilcisi olarak gece gündüz demeden hakkını korumak için ne gerekiyorsa yapacağız. Hizmet için gideceğiz.

Günışığı Gazetesi’nin yanı sıra bölgede hizmet veren bütün gazetelerimizin sorunlarını oraya götürmek için gidiyoruz.

Çünkü biz basının içinden geldiğimiz için onları en iyi anlayan bizleriz. Sorunların ne olduğunu, ne yapılması gerektiğini, Basın İlan Kurumunda haklarımızın nasıl kaybolduğunu gündeme getirmek için gücümüz yettiği kadarıyla mücadele etmeye gidiyoruz.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol