Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

YİĞİT; " YÜKÜMÜZ ÇOK AĞIR"

Elazığ’da öğretmen ve okul idarecilerine Prof. Dr. Ömer Özyılmaz tarafından "21. Yüzyıl Okul, Öğrenme ve Öğretmen Anlayışı" konulu konferans verildi. Elazığ Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşen konferansa Milli Eğitim müdürü Mehmet Yiğit, Kurs-Der Başkanı Veli Aksu, öğretmenler ve davetliler katıldı.

* AKSU; "ÖĞRETMENLERİMİZ BU ÜLKENİN GELECEĞİNİ TEŞKİL EDİYOR."

Konferansta konuşan Kurs-Der Başkanı Veli Aksu, gelişmekte olan ülkeler için nitelikli insanın önemli olduğunu vurgulayarak; “Nitelikli insan yetişmesinde iyi planlanmış eğitim ve öğretim sistemleri çok önemlidir. İyi donatılmış öğretmenlerimizin yetiştireceği bireyler bu ülkenin geleceğini teşkil etmekte vazgeçilmez bir unsurdur. Bu anlamda değerli hocamın eğitim anlamında çok önemli ufuklar kazandıracağını, eğitime yeni bir bakış getireceğine inanıyorum” dedi.

YİĞİT; " ORTAK AKILLA HAREKET ETMELİYİZ."

Elazığ için hep birlikte çalışmanın önemine değinen Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, Geleceği inşa etmenin kolay bir iş olmadığını söyleyerek; “Eğitimin tüm paydaşları bir arada. Hem güzel bir program hem de bundan sonraki uygulama süreçlerini birlikte yürütür ortak akılla hareket eder öğrencilerimizi bir nokta ileriye taşımada birlikte çalışırız. Gelecek inşa etmek kolay bir iş değil ve bunu da inşa eden meslek öğretmenlik. Sorumluluğumuz ve yükümüz çok ağır. Artık dünya çok farklı şeyler konuşuyor baktığımız zaman problem çözen öğrenciler yetiştirmemiz gerekiyor, büyük veriler nesnelerin interneti, konuşulan ve üretilen bizi rekabete taşıyacak sistemler. 21. Yüzyıl becerileri ile ilgili öğrencilerimize bunun katkılarını sağlayabilecek ortamlar oluşturabilirsek ne mutlu.” Dedi.

Daha sonra Prof. Dr. Ömer Özyılmaz katılımcılara bilgiler verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol