Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

YİĞİTCAN'IN, AYAK PARMAĞI KIRILDI

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor'un Tecrübeli Kaptanı Yiğitcan Erdoğan'ın ayak parmağının kırıldığı öğrenildi. 37 yaşındaki savunmacının en az 10 gün sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

Devre arası 1.Etap Kamp Çalışmaları'na ilimizde başlayan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor'un tecrübeli oyuncusu Yiğitcan Erdoğan'ın TFF 3.Lig 1.Grubun 17.Haftası'nda oynanan Fatsa Belediyespor Maçı öncesi antrenmanda sakatlandığı öğrenildi.

15. Hafta'da oynanan Arnavutköy Belediyespor Maçı öncesi PCR Testi pozitif çıkan ve 2 hafta formasına hasret kalan tecrübeli savunmacının bu kez de sağ ayak baş parmağının yanındaki parmağı kırıldı.

Hemen tedavisine başlanan başarılı stoperin 10 gün sonra çalışmalara başlayacağı bildirildi. Bu sezon 8 maçta forma giyen Yiğitcan Erdoğan 667 dakika süreyle sahada kaldı.

ERAY'IN MR'I ÇEKİLECEK.

Öte yandan Elazığspor'un Genç Oyuncusu Eray Berk Yıldız'ın da kasığında sakatlığı bulunurken, 20 yaşındaki genç oyuncunun son durumunun Cuma günü çekilecek MR sonucunda netlik kazanacağı belirtildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol