Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

Yıl Dönümünde Yine Bir Aradayız.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyetlerini gerçekleştiren, Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezimiz, Gerçekleştirdiğimiz psikososyal çalışmalarla depremin izlerini silmeye çalıştığımız gençlerimiz ve çocuklarımızla bir araya gelerek ilk günden gösterdiğimiz çabayla birlikte yaşadığımız keyifli anları tekrarlamış olduk.

Gençlik Merkezi Müdürü Serkan Sis; depremin olduğu ilk günden itibaren Kırmızı ve Mavi yeleklilerimizle sahada yerimizi alarak psikososyal çalışmalarla gençlerimizde depremin oluşturduğu psikolojik hasarı en aza indirgemeye çalıştık.

Çadır kentlerde kurduğumuz etkinlik çadırlarımızla faaliyetlerimizi sürdürerek konteyner kentlerde etkinliklerimize devam ettik. Bugün de Aşağı Demirtaş Konteyner kentte, Çeşitli oyunlar, müzikal eğlenceler ve hazırladığımız hediye paketlerimizi çocuklarımıza dağıtarak tekrar yüzlerinde tebessüm oluşturmanın haklı gururunu yaşadık. İl Müdürü Abdulsamet Eren; Depremin ilk anından itibaren bütün tesislerimizi depremzedelerimizin hizmetine açtığımız, sıcak çorbamızla beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, devletimizin bütün imkanlarıyla cansiperane vatandaşlarımızın yanında yer aldığımız, akabinde “ Bir Tebessüm İçin Geliyoruz “ mottosuyla gerek tesislerde gerekse kurduğumuz etkinlik çadırlarımızda çocuklarımızın yüzünü güldürmeye, depremin bırakmış olduğu psikolojik hasarı silmeye çalıştık.

Bugünde depremin 1. Yılında tesislerimiz de ağırladığımız misafirlerimizi konteyner kentte selamladık. bu bağlamda özverili gayretleri ve tüm benliğimizle sahada yer alan Kırmızı ve Mavi Yeleklilerimiz, yalnız bırakmadıkları için yürekten kutluyor, Rabbim böyle acıları tekrar yaşatmasın diyorum. Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol