Öne Çıkanlar yenıufuk yeniufuk gazetesi elazığyerelhaber DEPREM İstanbul teşekkür

Bu haber kez okundu.

YILDIRIM; “2023 SEÇİMLERİNE HAZIRLANIYORUZ”

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı’nın Şubat Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı, yapıldı. Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, ülke ve dünya gündemine değinerek, teşkilat olarak 2023 seçimlerine hazırlandıklarını söyledi.

AK Parti İl Başkanlığının Şubat Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım başkanlığında, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık, Zülfü Demirbağ, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Kadın Kolları Başkanı Canan Şavlı, Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm, İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Şerbet, Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri ve teşkilatların katılımıyla yapıldı.

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, millet ittifakını ve 28 Şubat sürecini destekleyenleri eleştirerek; “6 birbirine benzemez bir araya geldiler ve onların arasında çok üzülerek söylediğim 28 Şubat’ı da bizim gibi yaşamış bir lider 28 Şubat’ta onlarla birlikte açıklama yapacak bu çok vahim ve manidar bir durum.” dedi.

“SAVAŞIN HER TÜRLÜSÜNE KARŞIYIZ”

Rusya’nın Ukrayna’yı işgaline de değinen Yıldırım, savaşın her türlüsüne karşı olduklarını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dünya 5’ten büyüktür söylemine vurgu yaparak; “Savaş nerede olursa olsun masumların ve savaşın ta kendisine karşıyız. Acının rengi ve dili yok. Batı dediğimiz birkaç yüzlü topluluklar bu savaşı sadece seyrediyorlar. Reis birleşmiş milletlerde şu cümleyi sarf etti; “Dünya 5’ten büyüktür” işte bir kez daha görüyoruz dünya 5’ten büyüktür. Bir takım basit yaptırımlardan bahsediyorlar onların da ne kadar komik olduğunu gelen süreçte göreceksiniz. Ama olan bu arada ölenlere ve şehirlere oalcak. Biz her zaman mazlumun yanındayız. Ukrayna Müslüman değil ancak Ukraynalı bir çocuk veya bir kadın pankarta şöyle yazmış; “Recep Tayyip Erdoğan senden yardım bekliyoruz” Ukraynalı bir vatandaş Bizden yardım bekliyor. Recep Tayyip Erdoğan demek ülke sınırlarını aşmış olmak demek ümmetin umudu haline gelmiş olmak demek.” İfadelerine yer verdi.

“EKONOMİK SIKINTILAR BİTECEK”

Ekonomide yaşanan sıkıntının geçeceğine inandıklarını ifade eden Şerafettin Yıldırım, yeni kurulan dünya düzeninde Türkiye’nin başlangıçta yer aldığını söyledi.

“2023 SEÇİMLERİNE HAZIRLANIYORUZ”

Yıldırım,2023 te yapılacak seçime hazırlandıklarını da ifade ederek; “şahsiyetimizle ilgili hiçbir şey bu şemsiyenin ve liderin üzerinde değil. Hepimiz onurlu insanlarız bu ayrı bir konu ama siyaset yaptığımız şemsiyenin altında gölgelendiğimizi unutmayalım. Her şeyimizi buna göre değerlendirmek zorundayız. Biz AK Parti’de siyaset yapıyoruz. AK Parti sıradan bir parti değildir bir dava hareketidir.” Dedi.

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, partilerinin yeni hizmet binasının resmi açılışının Salı günü yapılacağını da söyledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol