Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler  elazığ yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

Yıldırım Bölge Toplantısını Değerlendirdi

AK Parti, Elazığ, Ağrı, Batman, Bingöl, Diyarbakır, Şanlıurfa, Hakkari, Mardin ve Van başta olmak üzere 22 ilden 194 belediye başkanının katılımıyla Şırnak’ta Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı gerçekleştirdi.  

Toplantıya AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet ile Elazığ’daki AK Partili ilçe ve belde belediye başkanları katıldı.

“AK Parti Türkiye'nin En Büyük Siyasi Partisidir.”

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım toplantı ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede ; “Yaklaşık 500 kişiden oluşan AK Parti heyeti, üç gün boyunca Şırnak’taydı.

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Özhaseki başkanlığındaki heyetimiz, esnaf ziyaretleriyle bölgedeki seçmenin şikâyet ve taleplerini dinledi. Şırnak’ta ki, seçim zaferinin ardından Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan da geçtiğimiz yıl yapılan, 7. olağan kongre sürecimizi 18 Ekim 2020’de Şırnak’tan başlatmış, ziyaretinde gerçekleştirdiği mitingde, Şırnaklılara teşekkür etmişti. AK Parti, ilk günkü samimiyetle, 20 yaşın heyecanı ve 20 yılın tecrübesiyle mücadelesini kararlılıkla devam ettiriyor. 20 yıl önce milletin umudu olarak yine, milletin sinesinden çıkmış bu hareket; üstat Necip Fazıl'ın ifadesiyle, 'pekleşe pekleşe' yoluna devam ediyor. 20 yıl önce dualarla, halis niyetlerle dikilen AK Parti fidanı, bugün 83 milyonun tamamını kuşatan, ulu bir çınara dönüşmüş durumda…

AK Parti, 10,5 milyonu aşan üye sayısıyla, Türkiye'nin en büyük siyasi partisidir. Girdiğimiz tüm seçimlerde, açık ara milletin teveccühüne mahzar olmuş bir hareketiz. Milletin tüm fertlerini, bütün renklerini bünyesinde barındıran güçlü bir kadroyuz. 20 yıl gibi kısa bir sürede, Türkiye'yi başarıdan başarıya taşımış, siyaset tarihine altın harflerle nakşolmuş bir partiyiz. AK Parti, önce yerel yönetimlerde millete rüştünü ispat etmiş, ondan sonra ülke yönetimine talip olmuş bir harekettir. Yerelde başarılı olmayan, devlet idaresinde varlık gösteremez. İşte bu yüzden, parti olarak bu tür yerel yönetim faaliyetlerini önemsiyoruz. Bu duygularla yerel yönetimler bölge toplantılarının, 2023'e giden yolda önemli birer adım olduğunu ifade ediyor, toplantılarımızın şehirlerimize ve teşkilatlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.”  dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol