Öne Çıkanlar KENT MEYDANI VE YER ALTI OTOPARKI PROJESİ HİZMETE HAZIRLANIYOR Rektör Göktaş Fakülteleri Ziyaret Etti yaz sıcaklıkları YENİCELİ KEMALE ANMA PROGRAMI DÜZENLENECEK Güneş enerjisi ile su ısıtma sistemi satın alınacaktır

Bu haber kez okundu.

Yıldırım’a  Bir Tepki De İttifak Ortağından

Palu Belediye Başkanı Bekir Yıldırım’ın, işçi alımları ile ilgili ifadelerine tepkiler gelmeye devam ediyor. AK Partili Yıldırım’a son olarak, ittifak ortakları MHP’den sert tepki geldi. MHP Palu İlçe Başkanı Mehmet Yazar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, konun takipçisi olacaklarını ve işçi alımlarının liyakat esaslı yapılmasını istedi.

“İddiaların Doğru Olduğu Ortaya Çıkmıştır”

Yıldırım'ın açıklamaları sonrasında sosyal medya hesabından değerlendirmelerde bulunan MHP Palu İlçe Başkanı Mehmet Yazar , şu ifadeleri kullandı;

“Son günlerde ilçe kamuoyunu meşgul eden, Palu Belediyesi sürekli işçi alımlarıyla alakalı, birçok iddia ortaya atılmaktadır. Alımların ilana gizli saklı çıktığı, müracaatların belediye personelleri tarafından alınmadığı ve işe alınacakların, belediye başkanı ve belediye meclis üyelerinin akrabaları olduğu iddialar arasındadır.

Belediye başkanının, ülke gündemine düşen açıklamalarından iddiaların doğru olduğu ortaya çıkmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak, hak ,hukuk, adalet ilkelerine dayanan ve liyakat gözetilerek alımların; şeffaf bir şekilde kura ile belirlenmesinden yanayız.

İlçe halkımızın, hakkını aramak hukukunu savunmak, Milliyetçi Hareket Partisi’nin görevidir. Partimizin, konunun takipçisi olacağını ve gerekli görüşmelerin yapılıp, yanlıştan dönülmesi konusunda, üzerine düşen sorumluluğu yerine getireceğini kamuoyunun bilgisine sunuyoruz.”dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol