Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler  elazığ yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

Yıldırım’dan Yatırımcıların Yanındayız  Çıkışı

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Elazığ'da devlet desteği ile hayata geçirilen yatırımların şehir ekonomisine ve istihdama önemli katkılar sağladığını ifade etti.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Elazığ İl Koordinatörlüğü desteği ile Kovancılar ilçesinde faaliyete başlayan bir işletmenin açılışına katılan Yıldırım, yatırımın ilçeye kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Böylesi yatırımların artması temennisinde bulunan Yıldırım konuşmasında; “Bilindiği üzere hükümetimiz her şartta yatırımın ve yatırımcının yanında olmayı sürdürmektedir. Devlet bünyesinde hizmet veren kurumlar aracılığı ile birçok yatırım şehrimizin her noktasında hayat buluyor.

Bizler de hükümetin yerel temsilcileri olarak Elazığ'da yatırım yapmak isteyen kişilerle sürekli istişare ederek şehrimize bu anlamda katkı sağlama gayretindeyiz.

Gerek depremin ardından gerekse pandemi sürecinde esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza desteğini sürdüren hükümetimiz, bunun yanında yatırımcılara da destek olmaya devam edecektir.

Ben bu duygularla faaliyete başlayacak olan işletmenin ilçemize ve bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyor, işletme sahibi Eyüp Çelik beyi kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol