Öne Çıkanlar MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI suriye BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bu haber kez okundu.

YILIN YÖNETMENİ ELAZIĞ’DAN TEBRİKLER; FAYSAL TOKMAK

Buhara Medya Grubu tarafından düzenlenen ve ülke genelinde yüzlerce kişinin değerlendirmeye alındığı programda Elazığlı Klip Yönetmeni Faysal Tokmak  “Yılın Yönetmeni” ödülüne layık görüldü.

Buhara Medya Grubunun Düzenlediği Gecede, 11. Uluslararası Buhara Medya Ödülleri verildi. Yılın Klip Yönetmeni ödülünü hemşehrimiz Faysal Tokmak aldı.

“Başarı İçin Yeniden Bir Arada, Yeniden Birlikte" sloganıyla düzenlenen programa, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Ömer İleri, Hamza Dağ, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, Ak Parti MKYK Üyesi ve Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve birçok siyasi konuk katıldı.

ÖDÜLLER SAHİBİNİ BULDU

Özlem Yıldız ve Levent Kol'un sunuculuğunu üstlendiği ve 30 farklı kategoride ödüllerin sahibini bulduğu geceye sanat dünyasından Ahmet Özhan, Ebru Yaşar, Bülent Serttaş, Ahmet Selçuk İlkan ve Emre Kaya katılırken, Azerbaycanlı sanatçı Azerin de şarkılarıyla geceye renk kattı.

TOKMAK; EKİBİM SAYESİNDE

Ulusal ve Yerel bir çok sanatçıya çektiği kliplerle, tanıtımlarla ve reklam filmleriyle adından söz ettiren ve başarılı işlere imza atan Faysal Tokmak ödül töreninde yaptığı konuşmada; başarılı bir ekiple çalıştıklarını ve bu başarıda ekibinin  büyük bir katkısı olduğunu söyledi.

TEBRİKLER; FAYSAL TOKMAK

 Teni Ufuk ve Günışığı ailesi olarak, ortaya koyduğu başarılı işlerle Elazığ’ı ulusal düzeyde temsil eden, Faysal Tokmak’ı tebrik ediyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol