Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

Yıllık İşletme Cetvelinde Cezaya Düşmeyin

Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü sisteme giriş yapamayan işletmelerin, Yıllık İşletme Cetveli bilgilerini firma müracaatı ile İl Müdürlüğünde yapılacağını bildirdi.

Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Sanayi Sicil Kayıt ve Yıllık İşletme Cetveli bilgilerinin tutulduğu Sanayi Sicil Bilgi Sistemi, Sanayi İşletmelerinin faaliyetlerinin genel olarak izlenebildiği ülkemizin en önemli veri kaynağıdır.

Bu görevin yürütülmesi 6948 sayılı Sanayi Sicil Kanunu ile sağlanmaktadır.

Sanayi Sicil Belgesine sahip olan imalatçı firmalar her yıl Ocak ayından itibaren Nisan ayı sonuna kadar bir önceki yıla ait işletme bilgilerinizi içeren (Yıllık İşletme Cetveli) bilgilerini, https://www.turkiye.gov.tr internet adresi Sanayi Sicil İşlemleri uygulama menüsünden E-Devlet Şifresiyle elektronik ortamda yapmak suretiyle bildirmek zorundadır.

Sistem girişi yapamayan işletmelerin, Yıllık İşletme Cetveli bilgileri firma müracaatı ile İl Müdürlüğümüz tarafından yapılacaktır.

Yıllık İşletme Cetveli vermeyen işletmeler hakkında 6948 Sayılı Kanunun 9 uncu maddesi gereği idari para cezası uygulanacaktır.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol