Öne Çıkanlar SAĞLIK BAKANLIĞI TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİNİN TARİHİ BELİ OLDU DERBİNİN GALİBİ Doğukentte 6 Puanlık Maç! Savunma Sanayi Başkanı  BordoBeyazlı Temsilcimiz Elazığspor

Bu haber kez okundu.

YILMAZ; "YAKIT FİYATLARINDA İNDİRİM YAPILMASI LAZIM."

Son günlerde akaryakıta ardı ardına gelen zamlar ikinci el otomobil piyasasını vurdu. Pazarda müşteriden çok otomobil var.

Akaryakıt fiyatlarına gelen zam araç satışlarını durdurdu. Öyle ki galericiler sitesine gelen müşteriler sadece bakıp geri dönüyor. Yaklaşık 2 aydır satışların durgun olduğunu ifade eden Elazığ Galericiler Sitesi Başkanı Ercan Yılmaz, yakıt fiyatlarında indirim yapılması gerektiğini söyledi.

YAKITA GELEN ZAMLAR GERİ ÇEKİLE BİLİR VEYA BİRAZ DAHA VERGİ İNDİRİMİNE GİDİLEBİLİR

Elazığ Galericiler Sitesi Başkanı Ercan Yılmaz, “ Maalesef artışlar bu zamlar beklenenin çok çok üzerinde olunca bizlerde kara kara düşünmeye başladık. Nereye gideceğini nasıl olacağını veya hükümet tarafından bu zamların geri çekilmesi gibi haberleri duyunca biraz ümitlendik açıkçası. İnşallah da bunlar sübvanse edilir bir yakıta gelen zamlar geri çekile bilir veya biraz daha vergi indirimine gidilebilir en azından yakıt ile alakalı. Çünkü her şeyimiz ona bağlı.” dedi.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol