Öne Çıkanlar seçim2023 İl Hıfzıssıhha Meclisinden Yeni Kararlar Gıda Denetim Seferberliği Başlatıldı Yaz Etkinlikleri Başlıyor Gençlere Online Spor Eğitimi

Bu haber kez okundu.

Yırık’tan Duygusal Veda

Elazığ Valiliği görevinden mülkiye başmüfettişliği görevine atanan Erkaya Yırık  yayınlamış olduğu veda mesajında şu ifadelere yer verdi;“Göreve başladığım ilk günden itibaren “İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın” düsturuyla hareket ederek; görevim süresince hak, hakikat ve adalet ölçüleri içerisinde olmaya, halkın sesine kulak vermeye gayret gösterip, halkla bütünleştik.

Her daim fikirlerimizi paylaştık; sıkıntılarımızda ve sevinçlerimizde hemhâl olduk.

Birlik ve beraberlik ortamında, şefkat ve hoşgörü içerisinde aziz şehrimiz Elâzığ’ımızı kalkındırmak ve bir adım ileriye götürmek tek gaye ve çabamız oldu.

                Yaşanan deprem felaketi sonrası, Elâzığ’ın yeniden inşası ve vatandaşlarımızın bir an önce sıcak yuvalarına kavuşması için, büyük bir gayret ve çaba içerisinde olduk.

Bununla birlikte pandemi ile mücadelemiz kesintisiz olarak devam ederken, halkımızın bu salgından daha az zarar görmesi için gerekli tüm önlem ve tedbirleri aldık.

Şehit yakını ve gazilerimiz, engelli, yaşlı, dul ve yetimlerimize yakın ilgi gösteren bir anlayışı benimseyerek, onların yaşamlarını kolaylaştırma çabası içinde olduk. İlimizin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına dönük kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşları tarafından gerçekleştirilecek yatırım ve hizmetlerin artırılmasına yönelik yoğun bir mesai harcadık.

Elâzığ Valiliğinde görev yaptığım süre içerisinde ilimizle ilgili bütün konularda desteğini esirgemeyen başta; Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ve bütün bakanlarımıza, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, askeri ve adli erkânımıza, Fırat Üniversitesi Rektörümüz ve ekibine, vali yardımcıları ve kaymakamlarımıza, emniyet ve jandarma teşkilatı çalışanlarına, sivil toplum kuruluşlarımıza, muhtarlarımıza, kamu kurumlarındaki bütün mesai arkadaşlarıma, yerel basın mensuplarımıza ve tüm Elazığlı hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyor, gösterdikleri ilgi ve desteklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum.

Bizler için önemli olanın, gök kubbede hoş bir seda bırakabilmek, olduğunun idrakinde olarak, Elâzığ Valiliği görevinden ayrılıyor olsak da, yeni görevimizde vatanımıza ve milletimize hizmet etme yolunda çalışmaya devam edeceğimi ifade ederken tüm Elazığlı hemşerilerime helallik dileği ile arz-ı veda ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Anahtar Kelimeler:
Yırık’tan Duygusal Veda

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol