Öne Çıkanlar Arslan: İş Dünyası Olarak 2021 İçin Ümitli ve Heyecanlıyız 8inciye Hazırlanıyor az hasarlı YENİ KARAR İKİ TARİHİ ESER HAYATA DÖNDÜRÜLÜYOR

Bu haber kez okundu.

Yurtlarda Kandil Coşkusu

İl Müftüsü Selami Aydın'ın Ömer Bilginoğlu Yurt Müdürlüğünde, Vaiz İsa Tunç ve Ali Rıza Özdemir'in Ahmet Kabaklı Yurt Müdürlüğünde, Manevi Rehberlerin ise Fırat Yurt Müdürlüğü, Fethi Sekin Yurt Müdürlüğü, Harput Yurt Müdürlüğü, Sare Ana Yurt Müdürlüğü ve İzzetpaşa Yurt Müdürlüğünde programlara katılmasıyla çok sayıda öğrencinin iştirak ettiği yurtlardaki kandil programlarında öğrencilere İlimiz yöresel ürünü olan oricik ikramında bulunuldu.

Öte yandan Harput Yurt Müdürlüğünde düzenlenen Mesleki Çalışma toplantısında Psikiyatrist Dr. Ömer Deniz öğrencilerimizle buluştu.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet EREN yaptığı açıklamada, " Ben birkez daha milletimizin ve tüm İslam âleminin Mevlid Kandili'ni kutluyor, birliğimize, beraberliğimize ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bu kapsamda Yurtlarımızda düzenlediğimiz Mevlid Kandili Programlarına katılımlarından dolayı İl Müftümüz Sayın Selami Aydın'a, İl vaizlerimize, yurtlarımızda görevli Manevi Rehberlerimize, öğrencilerimize ayrıca Harput Yurdumuzda düzenlediğimiz Mesleki çalışma toplantısına katılarak öğrencilerimizi bilgilendiren Psikiyatrist Dr. Ömer Deniz hocamıza çok teşekkür ediyorum. "ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
Yurtlarda Kandil Coşkusu

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol