Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

Zehir Tacirleri Mişadan Kaçamadı

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı, gerçekleştirdiği operasyona ilişkin olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Elazığ İl Jandarma Komutanlığı’nın zehir tacirlerine yönelik olarak yaptığı, istihbari çalışmalar sonucunda E.U.  ve A.K., S.I. ,Y.A ve C.K. isimli şüphelilerin uyuşturucu ticareti yaptıkları bilgisinin alınması üzerine, jandarma ekiplerince şüpheliler takibe alınarak, operasyon planladı.

Jandarma ekiplerince E.U. isimli şüphelinin bulunduğu araç , yol kontrol noktasında durduruldu. Narkotik köpeği Mişa tarafından yapılan kontrolde, narkotik  köpeğinin salça kutusu ve kahve poşetine, tepki vermesi üzerine yapılan aramada;  755 Gram kubar esrar maddesi ele geçirilirken, eş zamanlı A.K., S.I. ,Y.A ve C.K. İsimli şüphelilere yönelik yapılan operasyon sonucunda, şüphelilerin üzerlerinde toplam 60 Gram Metafetamin uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

şüpheliler hakkında; Uyuşturucu madde İmal ve Ticareti , Kullanmak için  Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak Suçu’ndan yasal işlem başlatılmıştır. Ülkemizin birlik ve beraberliğine yönelik her türlü  mücadeleye kararlılıkla devam edilmektedir.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol