Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi

Bu haber kez okundu.

Ziraat Bankası İle Ticaret Borsası Arasında Protokol

Ziraat Bankası yetkilileri ile Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ arasında protokol imzalandı.

DUMANDAĞ: ESNAFLARIMIZA BİR CAN SUYU OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM

Protokole imza atan Başkan Dumandağ, “Bankkart tüm üyelerimize, tüm üreticilerimize inşallah hayırlara verile olur. İsteyen üyelerimiz, isteyen arkadaşlarımız çalıştığı şubelere başvurup birer tane Bankkart alacaklar. Hayırlara vesile olsu diyorum.

Alanlara da inşallah ödeme kolaylıkları olsun. Ülkemizin inşallah bu dar boğazda esnaflarımıza bir can suyu olur diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

AYHAN: 18 AYA KADAR VADE VERDİĞİMİZ BİR ÜRÜN GELİŞTİRDİK

Ziraat Bankası Elazığ Bölge Yöneticisi İlker Ayhan da, “Ziraat Bankası olarak ekonominin her sektöründe yer almaya çalışıyoruz.

Sadece kredi veren bir banka olarak değil, krediye erişime imkan veren bir banka olarak değil, üretimle tüketicinin arasına da girmeye çalışan bir bankayız. Bu anlamda da geliştirdiğimiz Bankkart Tedarik Zinciri Üretici Finansman ürünümüze de mal alan ve mal satan arsındaki güven ilişkisini tesis etmeye çalışıp.

Kartla taksit yapmaya çalışarak 18 aya kadar vade verdiğimiz bir ürün geliştirdik.

Sayın Genel Müdürümüz Hüseyin Bey ile Rıfat Bey’in yapmış olduğu protokollerimizi de burada borsamızda, diğer sivil toplum kuruluşlarımızla da tekrar ediyoruz biz.

Buradan Ticaret Borsası üyelerimize de seslenmek istiyorum.

Tüm borsa üyelerimizi mevcut çalıştıkları bankalara, çalışmayanları da Ziraat Bankalarına bu üründen almaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Protokol kapsamında, Borsa üyeleri ticari mal alım-satımlarında, güvenli ticaret sistemi ve kolay finansman imkanı getirilerek tedarik zincirinin aksamadan sürdürülmesine ciddi bir katkı sağlanacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol