Öne Çıkanlar SAĞLIK BAKANLIĞI TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİNİN TARİHİ BELİ OLDU DERBİNİN GALİBİ Doğukentte 6 Puanlık Maç! Savunma Sanayi Başkanı  BordoBeyazlı Temsilcimiz Elazığspor

Bu haber kez okundu.

Zonguldak’ta Elazığ Kürsü’de

Belediyespor sporcusu 63 kg Gizem Özer Türkiye Şampiyonu,
Telekomspor sporcusu 60 kg Aylin Özçelik Türkiye ikinicisi,
Belediyespor sporcusu 92 kg Ağırsiklet Hamza Kendircioğlu Türkiye üçüncüsü olmuştur. 

Antrenör Cemil Döndü yaptığı açıklamada; 
Sporcularımın gözlerinden öperim. Elazığ da yapılan şampiyonada da hedeflerimiz vardı, bugün Zonguldak’ta da Madalyayla döneceğimize emindim. Çok Şükür, Gizem Şampiyon oldu, Aylin ikincimiz, Hamza kardeşimde Üçüncü oldu. Madalyalarla Elazığa döneceğiz. Gururluyuz mutluyuz. Bir sonraki hedefimiz Avrupa Şampiyonası inşallah, bir kez daha sporcularımı yürekten kutluyorum, dedi. 


İl Müdürü Abdulsamet Eren Yaptığı açıklamada, daha öncede belirttiğim gibi ilimizde Boks kültürünün Elazığ’da geçmişe dayandığını biliyoruz, Milli Takım standartlarında tefrişatını tamamladığımız Çok Amaçlı Spor Merkezimizde adeta Sporcu fabrikası gibi çalışıyor, elde edilen derecelerde de emeklerimizin karşılığını almanın sevincini yaşıyoruz. Şehrimizi temsilen müsabakalara katılan sekiz sporcumuzdan dördü çeyrek finale çıktı, iki sporcumuz tur atlamıştı, bugün gerçekleştirilen müsabakalar da da dereceye giren spırcularımız belli oldu. Türkiye Şampiyonasında dereceye giren sporcularımızdan 63 kg. Gizem Özer Türkiye Şampiyonu, 60 kg Aylin Özçelik Türkiye İkincisi ve 92 kg Hamza Kendircioğlu Türkiye Üçüncü olarak bizleri gururlandırmıştır. Antrenörümüz Cemil Döndü hocamıza emeklerinden dolayı kutluyor, Elazığ Belediyespor Kulübü, Telekomspor Kulübüne katkı ve desteklerinden ötürü ayrıca teşekkür ediyor, Sporcularımızı yürekten kutluyorum, dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol