Öne Çıkanlar Sağlık Bakanlığı Sınavsız Personel Alacak TUNCER: EN KALİTELİ HİZMETİ SUNMAYA DEVAM EDİYORUZ Sertifikalı Eğitim Programları Devam Ediyor dsispor VALİ KALDIRIMDAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Bu haber kez okundu.

"400-500 bin lira bütçemiz olsaydı ligde kalırdık"

Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü Antrenörü İsmail Bayraktar, kulüp olarak çok büyük bütçelere ihtiyaç duymadıklarını, kendilerine verilecek bir otobüs hattının belirledikleri hedeflere ulaşmasına yeteceğini belirtti.

Kulübün alt yapısında bulunan Küçükler, Gençler ve Yıldızlar takımlarında gerçekten son derece yetenekli oyuncularının bulunduğunu, A takımı kadrosunda ise kendini ispatlamış oyuncularının bulunduğunu belirten İsmail Bayraktar; “ Biz Süper Lig'de ihtiyaç duyduğumuz ekonomik desteği bulamadığımız için maaselef küme düştük.

Eğer 400-500 bin lira bütçemiz olsaydı biz ligde kalırdık. Bunu sağlamak adına yaptığımız bazı görüşmeler vardı olumlu olarak sonuçlanmadı.

Buna rağmen Süper Ligde çok başarılı müsabakalar oynadık.

Ancak deyimsizlik, tecrübesizlik yüzünden maçları kazanamadık. Yeni sezonda 1. Lig'de mücadele vereceğiz. Bugünkü kadromuzda yer alan üç önemli oyuncumuza Süper Lig takımlarından teklifler var.

Büyük bir ihtimalle bu oyuncularımızın transferlerine izin vereceğiz. Ancak alt yapıdan gelecek olan oyuncularımız ile giden oyuncularımızın yerini dolduracağız. 1. Ligde ilimizi başarılı bir şekilde temsil ederiz. Bizim SYSK olarak bazı hedeflerimiz var.

Bu hedeflerimize ulaşmamız adına Elazığ Belediyesi'nin bize otobüs hattı vermesi , buradan elde edeceğimiz gelir ile bu kulübü belirlediğimiz hedeflere taşımamız  kolaylaşacaktır.

Ekonomik olarak belirli bir gelirimizin olması bu takımın başarısını artıracağı gibi ilimizi de hentbol branşın da çok önemli yerlere taşıyacaktır.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol