Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ istihdamdır… DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK Sıcaklıklar Yükseliyor BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR

Bu haber kez okundu.

ALAATTİN'İN SİHİRLİ LAMBASI

Cafer Aydın'ın görevden ayrılmasının ardından 23. Hafta'da dümene geçen Elazığlı Teknik Adam Alaattin Tutaş, Elazığspor'un başında çıktığı 7 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi alarak kümede kalma umutlarını yeniden yeşertti. 

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor'da teknik direktörlük görevine Alaattin Tutaş'ın gelmesinin ardından yükselişe geçti. Tutaş öncesi oynadığı 22 maçta 15 puan toplayan Bordo-Beyazlı takım, genç teknik adam idaresinde çıktığı 7 karşılaşmada 11 puan kazandı.

KÜME DÜŞME HATTIYLA 2 PUAN KALDI

TFF 3.Lig 2.Grup'ta deplasmanda kendisi gibi kümede kalma mücadelesi veren Hendekspor'u 3-0 mağlup ederek altın değerinde 3 puanı cebine koyan Elazığspor, bitime 5 hafta kala lige tutunma umutlarını artırdı. Büyük stres altında çıktığı randevuda baştan sona üstün bir oyun sergileyen bordo- kazanmayı bilerek alkış topladı. Ligde 26 puana ulaşarak küme düşme hattı ile arasındaki puan farkını 2'ye düşüren Temsilcimiz Elazığspor, son haftalardaki çıkışını sürdürerek bu hafta sahasında konuk edeceği Lider Batman Petrolspor Maçı öncesi moral tazeledi.

SİHİRLİ DOKUNUŞ

22. Hafta'da deplasmanda oynanan Karaman Belediyespor yenilgisi sonrası  taraftarın tepkisi üzerine Cafer Aydın'la yollarını ayıran Elazığspor yönetimi, takımı Sportif Direktör Alaattin Tutaş'a emanet etti. Elazığlı teknik adam önderliğinde geride kalan 7 haftada 3 galibiyet alan Elazığspor, 2 beraberlik ve 2 yenilgiye imza attı. Tutaş'ın göreve geldiği ilk maçta 1954 Kelkit Belediyespor'a sahasında 2-1'lik skorla  mağlup olan Elazığspor, İstanbul deplasmanında ise Çatalcaspor'a 4-0 yenildi.  Daha sonra evinde bir başka İstanbul Ekibi Sancaktepe'yi 2-0'lık skorla mağlup ederek çıkışa geçen Gakgolar bir sonraki hafta Kahta 02 Spor'u deplasmanda mağlup ederek kritik bir galibiyete imza attı. 2 iç saha maçında Nevşehir Belediyespor ve Formül Erbaaspor'u elinden kaçıran ve puanları paylaşan Bordo-Beyazlılar 29. Hafta'da deplasmanda konuk olduğu Hendekspor'u 3-0'la geçerek rahat bir nefes aldı. Tutaş yönetiminde çıktığı 7 maçta rakip fileleri 11 kez havalandıran Elazığspor kalesinde ise 10 gole engel olamadı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol