Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK

Bu haber kez okundu.

Aşı Olayı Rafa Kalktı Herhalde

Bu sezon ilimizi Bölgesel Amatör Liginde temsil edecek olan Yolspor Kulübü daha önce 17 Nisan'da başlayacağı açıklanan ancak daha sonra ikinci kez ertelenen maçlarda görev alacak futbolcu, teknik heyet ve yöneticilerin aşı uygulaması yapılıp yapılmaması hususunda tedirgin.

Konuyla ilgili gazetemize özel açıklamalarda bulunan Yolspor Kulübü Genel Sekreteri Fatih YALÇINKAYA şu ifadelere yer verdi; ‘’Kulüp olarak hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.

Tüm Dünyayı etkisi altına alan virüs her sektörü olduğu gibi spor sektörünü de etkiledi. Bizler federasyondan gelecek bilgiler doğrultusunda çalışmalarımızı yapıyoruz. Valilikten aldığımız izin ile haftanın 6 günü kendi tesislerimizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Şimdi geçtiğimiz günlerde Dünya Kupası elemelerinde 14 futbolcumuz testlerden pozitif çıktı ve federasyon başkanı Sağlık Bakanı ile görüşme yapıp aşı talebinde bulunacağı yönünde ulusal basında beyanatlarını okuduk.

Şimdi bende şunu söylüyorum eyer bu aşı olayı gündeme alınmışsa neden alt ligler yani Bal Liglerine de uygulanmasın.

Biz her yaptırdığımız antrenmanda temkinli davranıyoruz.

Sosyal mesafeyi koruyarak antrenmanlarımızı yapıyoruz.

Hazırlık maçlarımızda futbolcular otobüsle, teknik heyet ayrı yönetim de ayrı araçlarla seyahat ediyoruz.

Federasyon bizim gibi alt liglere ne derecede katkı sağlayacaklar.

Şuan en önemli konu aşının yapılıp yapılmaması."dedi.

ELAZIĞ’I EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ…

Bölgesel Amatör Ligde 3 takımın Elazığ’ı temsil edeceğinden; Yolspor kulübü katılacakları bu lige yabancı olmadıklarını ve ligde kalıcı olma amacı ile çalıştıklarını belirttiler. Kulüp Genel Sekreteri Fatih YALÇINKAYA; ‘’Biz ilin köklü takımlarından birisiyiz. Kulüp olarak bu kategoriye yabancı değiliz. Fakat bu sezon bizim istediğimiz gibi olmadı. 10 haftalık bir sezon geçireceğiz. Tabiri caizse oldubitti gibi ligler tamamlanacak. Yalnız farklı bir boyutta şu ki; güçlü bir ekip kuran takım 3. Lige yükselmede avantajlı duruma geçebilir. Çünkü 9 takım 3. Lige çıkacak ve grup şampiyonları eleme maçları yapıp finale ismini yazdıracak. İnşallah ilimizden 3 takım alt sıralarda yer almazlar ve hem bizden 1 takım 3. Lige yükselir hem de önümüzdeki sezon yine 3 takımla ilimizi Bal Liginde temsil edilir’’ dedi.

Ayrıca kulüp başkanlığının değişime gittiğini ve başkanlığa Karayolları 8. Bölge Müdür Yardımcısı Ömer Aydoğdu’nun geldiğini belirten Yalçınkaya; ‘’Başkanlığımızın değişimi ile yeni sayfa açmış durumdayız. Gençlerin gelişimi anlamındaki vizyonumuz devam etmekle beraber kurumsal kimliğimizi koruyarak tüm spor kulüpleri, kurumlar ve dernekler ile sıkı bir bağ kurmanın hedefindeyiz. Başkanımızın göreve gelmesiyle birlikte kısa çaplı ziyaretlere başladık. Biz Elazığ’ın spor anlamında mihenk taşı olduğumuzu biliyoruz ve tüm kulüpler bizim kardeş kulüplerimiz. Daha iyi çalışmalara başkanımız ve yönetimimizle imza atacağımıza inancımız tam’’ dedi.

#Aşı Olayı Rafa Kalktı Herhalde

YORUMLAR (0)

BUNLARA GÖZ ATMADAN GEÇMEYİN

 “YAYA ÖNCELİĞİ KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR”

 “YAYA ÖNCELİĞİ KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR”

Erol Tunceli'de polis Noktaların da polisleri ziyaret etti.

Erol Tunceli'de polis Noktaların da polisleri ziyaret etti.

KARAYOLU İŞLERİ YAPTIRILACAKTIR

KARAYOLU İŞLERİ YAPTIRILACAKTIR

Elazığ TFFHGD; "Hakem Talebi Olmadı!"

MH Fırat Üniversitesi – Viranşehir Belediyespor arasında oynanan maça hakem atanmaması şeklinde yaptığımız haberin ardından Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği açıklamalarda bulundu...

SPOR  11.04.2021, 11:33  Günışığı Gazetesi

 1

Elazığ TFFHGD; "Hakem Talebi Olmadı!"

        KAYDET

A-A+

Geçtiğimiz gün MH Fırat Üniversitesi ile Viranşehir Belediyespor arasında oynanan ve hakem olmadığı için yardımcı antrenör Ramazan Kılıç’ın yönettiği maçın yankıları devam ediyor. Haber bültenlerimize taşıdığımız bu durumun üzerine Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’nden açıklama geldi.

"Altını çizerek belirtmek isteriz ki ilgili müsabakaya dair herhangi bir hakem talebi olmamıştır..."açıklamasında bulunan TFFHGD Elazığ Şubesi Yönetim Kurulu ; "Geçtiğimiz gün ilimiz spor medyasında yer alan bazı haberlere göre, ilimizi bölgesel amatör ligde temsil eden Mh Fırat Üniversitesi ile Viranşehir Belediye Spor arasında oynanan hazırlık müsabakasına hakem talep edildiği ve hakem talep edilmesine rağmen müsabakaya hakem atanmadığı bununla birlikte ilgili takımın bir önceki hazırlık müsabakasında hakeme yönelik yapılan eleştiriler nedeniyle hakem atanmadığı iddialarını üzüntüyle takip etmekteyiz.

Altını çizerek belirtmek isteriz ki ilgili müsabakaya dair herhangi bir hakem talebi olmamıştır. Hakem talebi olmamasına rağmen, il hakem kurulunun hakem atamadığına dair yapılan bu asılsız haberler gerek spor camiası adına gerekse hakem camiası adına birlik ve beraberliğimizi zedeleyen ve her zaman her takıma eşit mesafede olan camiamızı ve il hakem kurulunu karalama çalışmasından öte bir anlam taşımamaktadır. Bizler bundan önce olduğu gibi bundan sonra da ilimiz futbolu için çalışmalarımızı gayretle sürdürmeye devam edeceğiz. Kamuoyuna önemle duyurulur." ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol